Kategóriák

Elismerések



 

 





TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2018.01.29 10:15

Apple Watch Series 3

2017-ben az Apple számos fejlesztéssel és újdonsággal állt elő. A telefonok mellett az okosórák listája is bővült az Apple Watch Series 3 -mal.

 

www.apple.comwww.apple.com

Külső megjelenés

Az óra külsőre szinte teljesen megegyezik a Series 2-vel, ugyanúgy vízálló és a várakozó találgatások ellenére a szögletes formát is megtartotta. A kijelző hasonlóan az elődjéhez 1,65 hüvelykes, 390 x 312 pixel felbontásra képes. Az egyetlen változás a szíjak megjelenésében figyelhető meg, új színekben és anyagokban lesz kapható, melyek szabadon variálhatóak. A szövet szíjak jobb légáteresztő képességet ígérnek, amely a sportoláshoz sokkal kényelmesebb viselet. Az igazi fejlesztések viszont a készülék belsejében történtek.

Az Apple Watch Series 3 újdonsága a beépített LTE, amellyel telefon nélkül is fogadhatóak hívások, illetve navigálásra is alkalmas. Ez kizárólag a piros digitális koronával ellátott készülékekben található meg, ezek a modellek viszont itthon nem lesznek elérhetőek.

www.apple.com

Teljesítmény

A Series 2-höz képest az Apple Watch Series 3 akár 70%-os teljesítménynövekedést is mutathat, ugyanis az Apple S3-as nevezetű kétmagos processzorral van ellátva, ami sokkal gyorsabbá és ezáltal élvezetesebbé teszi a használatot. Az új fejlesztésnek köszönhetően Siri már beszél is az óra viselőjéhez. Az akkumulátor üzemidejét nem befolyásolta a teljesítmény növelése, ugyanúgy 1-2 napot bír ki töltés nélkül, használattól függően.

www.apple.com

Különleges funkciók

Megszokhattuk az Apple-től, hogy szeret sajátos ötletekkel előállni, ha a hasznos funkciókról van szó. Ez az Apple Watch Series 3 esetében sem volt másképp. Nagyban kedvez azoknak, akik előtérbe helyezik az egészséges életmódot. Többek között intelligens személyi edzővel, a már jól ismert pulzusmérő továbbfejlesztett verziójával és beépített magasságmérővel van ellátva, amellyel követhető a szintemelkedés egy edzés alkalmával. Emellett vércukormérésre és a bevitt kalóriák számolására is képes.