Kategóriák

Elismerések



 

 





TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2017.08.14 11:44

Samsung G930F Galaxy S7 - Csúcskategóriás telefon a terítéken

A Samsung Galaxy S7 a csúcskategóriás mobiltelefonok egyik elit példánya. Nagy ugrást vitt véghez elődjeihez képest, a telefon kiváló teszteredményeket tud felmutatni, minden mobilkedvelő szívét megdobogtatja.

A Samsung Galaxy S7 lebilincselő formatervezéssel büszkélkedhet, a lekerekített, ergonomikus kinézet szemet gyönyörködtető látványban részesít minket. A fém és az üveg részek elegánsan mosódnak össze, letisztult esztétikumot kölcsönözve. A szélesített alumínium keret kialakítása tökéletesen kézre esik, az üveglap nagyobb súrlódást biztosít, így kényelmesen a kezünkbe tapad, nem kell bajlódnunk a dajkálásával.

A telefon előlapjának 72%-át borítja az 5,1 hüvelykes képernyő. A vizuális minőség az eddigiekhez képest is meglehetősen nagyot javult, a gyémánt elrendezésű szubpixelek segítségével lenyűgözően éles képminőségben részesülhetünk. A maximális fényerőn is 25%-ot dobott a gyártó az elődjéhez képest, így a legvakítóbb időben is könnyedén alkalmazkodik az automata fényerőszabályzó. Praktikus ötlet, hogy lezárt módban is látható az idő és dátum, nincs szükség fölösleges feloldásra, az akkumulátort maximálisan megkímélhetjük.

A Galaxy S7-ből a víz- és porállóság sem maradt ki. A hatékony szigeteléssel még másfél méter mélyen is böngészhetünk, a simára csiszolt fém oldalon elhelyezett kimenetelek és gombok pedig a szükségtelen porosodással is felveszik a küzdelmet. A nagy látószögű 5 MP-es előlapi kamera és a 12 MP-es főkamera egyedi teljesítményét a víz alá merülve is kiélvezhetjük. A Dual Pixel technológia siet a segítségünkre a finomra hangolt képek készítéséhez, minden apró pixel bevetésre kész a fókuszkereséshez, sőt, még az éjszakai körülményekhez is villámgyorsan alkalmazkodik a szerkezet.

              

Forrás: samsung.com/hu

A mobiltelefon hardverének kialakítását is hosszas előkészületeket előzték meg. A 4 GB-os memórián emel az új generációval kivitelezett rendszerchip, mely a növekedett teljesítmény mellett a hőtermelést és a fogyasztást is redukálja. Az áramelfolyás csökkentve lett a rövid csatornás rendszerekben, így aktív módban is hatékony az energiafelhasználás, tétlen állapotban a zéró mennyiség felé kacsintgat az átfolyás.  Ez is segíti, hogy a játékvezérlő központ is gördülékenyebben üzemelhessen. Processzormagja remekül gazdálkodik az energiafelhasználással, a 3D-s játékok, a virtuális valóság és a 4K tartalmak probléma nélkül futnak a csúcskészüléken.

Térjünk ki a töltő teljesítményére is, amely kellemes meglepetést produkál. A 3000 milliamperes Li-Ion akkumulátor egy napot probléma nélkül átvészel, kíméletesebb használat mellett akár két napos üzemidővel is számolhatunk. A túlbuzgó használókra is gondolt a Samsung, a vezeték nélküli gyorstöltő használatával értékes perceket nyerve pumpálhatjuk tele milliamperekkel a telepünket.

További extrákat halmozva a Samsung Galaxy S7 szinte minden high-tech elvárást kielégít. A biometrikus azonosítást magasabb szintre emelve már probléma nélkül ismeri fel ujjlenyomatunkat a készülék. Ezen felül fényérzékelő, barométer, pulzusmérő, közelségérzékelő és gyorsulásmérő is be van építve, a Google Assistant hangfelismerő pedig már tartalmazza a legújabb frissítéseket és fejlesztéseket is.

Nem vitás, hogy a Samsung G930F Galaxy S7-ben remekül egyesülnek a modernizált okostelefon elemek, létrejött egy olyan prémium készülék, amely remek befektetés a minőségre éhes mobilrajongóknak.