Kategóriák

Elismerések



 

 





TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2017.10.31 09:59

Samsung Galaxy S8

A forradalmian új Samsung Galaxy S8 mobiltelefon kialakítása egészen az alapoktól újra lett tervezve, amely kényelmesen elfér egy kézben is.

Infinity Display

Az Infinity Display olyan kijelzőt ad a készüléknek, amely szinte lecsordul a telefon oldalain, így egy keret nélküli, folytonos felületet ad, amelyen tisztábban jelennek meg a tartalmak. A keret nélküli, tiszta üveg teljesen kitölti a mobiltelefon előlapját, amely akkora, amekkora csak lehetséges ezen a készüléken. Ez a megjelenés teszi tökéletesen szimmetrikus, egyedülálló eszközé.

 

 

 

Biztonság

Az írisz, az emberi szem szivárványhártyáját jelenti, amelyből nincs két egyforma mintázatú, és lehetetlen lemásolni. Éppen ezért a Galaxy S8 telefon íriszszkennerrel rendelkezik, amely segítségével csak a telefon tulajának szemével nyílik meg a telefon és annak tartalma. Ráadásul arcfelismerő funkcióját használva, gyorsan le is lehet zárni. A készülék ezen funkciói olyan biztonságot adnak, mint eddig még soha.

 

Kamera

A mobiltelefon 12MP hátlapi és 8MP előlapi kamerával rendelkezik, amellyel pontos és gyors képet örökíthetünk meg, legyen akár nappal vagy éjjel.

 

 

360°-os vagy VR tartalom is készíthető, amellyel egy teljesen más módon láthatod a világot, és örökítheted meg a pillanatokat.

 

Az új fejlesztésnek és technológiai megoldásoknak köszönhetően, a Samsung Galaxy S8 telefon mindenki számára teljes körűen és könnyen használható eszköz.