Kategóriák

Elismerések



 

 





TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Gyártók
2017.02.10 11:44

Samsung

A Samsung céget Byung-Chull Lee alapította 1938. március 1-én a koreai Daegu-ban. Eleinte a fő cél az export volt, gyümölcsöt, zöldséget és halat szállított. Majd később már saját cukrászati gépekkel és malommal is rendelkezett, ezzel kialakítva a gyártási, valamint az értékesítési mechanizmusát. Mára rengeteg átalakuláson és fejlődésen ment át a vállalat.

Az elmúlt évtizedekben a Samsung világszerte elismert piacvezetővé vált a technológiai iparban. A Samsung jelenleg a világ 10 legjobb és legismertebb márkája közé tartozik.

A Samsung Electronics számára a technológiai innováció biztosítja a növekedést valamint az egyedülálló eredményeket, amit kiválóan mutat az évi több mint 400 millió eladott telefonkészülék világszerte, amelyben különleges okostelefon technológiájuk fontos szerepet játszik. Telekommunikációs eszközeik és megoldásaik elősegítik a 4G globális elterjedését, ezen kívül a digitális képkezelő technológiákkal nem csak a fontos pillanatok megörökítése, hanem ezek azonnali megosztása is lehetségessé vált, függetlenül a helytől és az időtől.

A Samsung folyamatosan bővíti termékeinek, közülük is leginkább a mobilkészülékeinek, okostelefonjainak a kínálatát, miközben a termékek következő generációjának fejlesztésére is igen nagy hangsúlyt fordít.

A Samsung évek óta birtokolja az első helyet a telefonpiacon, maga mögé utasítva az Apple iPhone készülékeket is. A nagy népszerűséget valószínűleg a rendkívül széles termékspektrumának köszönheti. Kínálatukban az egyszerűbb készülékektől, a középkategóriásokon át a legmodernebb csúcstelefonokig mindenki megtalálja a céljainak és pénztárcájának megfelelő okostelefont.

 

Samsung mobilok

Samsung SGH-T100

 4096 színű kijelzőjével 2002-ben egyedülálló volt az európai piacon. Formája az akkoriban nagyon menőnek számító kagyló forma volt, amelyet ketté lehetett nyitni. Külső kijelzőt is kapott, amely számos adat megjelenítésére volt képes. Ez volt a Samsung első tízmillió példányban elkelt készüléke.

Samsung SGH-E700

Ez a telefon volt a Samsung történetének második nagy sikere, és végül a vezetők szimbólumává nőtte ki magát az európai médiában – ekkor 2003-ban jártunk. A készülékben lévő digitális fényképezőgépről ódákat zengtek akkoriban. A telefon már futtatott Java játékokat is, valamint az akár negyvenszólamú csengőhangokat is képes volt lejátszani.

Samsung SGH-D900

A Samsung 2007-es piaci részesedése elérte a 11%-ot, és még csak ekkor jelent meg a D900. A készülék Magyarországon is tarolt, köszönhetően például az olyan apróságoknak, mint hogy a magyar piacra szánt telefonok gyári háttérképe a Parlament volt, amelynek a helyét átvette a fényárban úszó Parlament, amikor besötétedett. Ez már egy szétcsúsztathatós telefon volt, amelynek designját szintén imádták a felhasználók, így ebből is eladtak 10 millió példányt.

Samsung S5230

A Samsung első érintőképernyős telefonja. Ez volt az a készülék, amelyben a híres dobókocka alkalmazás volt.

Samsung Galaxy Note

Az első, a régi PDA-kra hajazó, sem nem telefon, sem nem tablet – valójában egy phablet – készülék. Ez egy nagyon jól működő, gyors telefon lett, újabb verziói folyamatosan jelennek meg. Ezen a készüléken rajzolgathattunk az S Pennel, amely azonban két milliméterrel arrébb írt, mint ahova terveztünk írni.

Samsung Galaxy Round

 A Samsung első, hajlított kijelzővel felszerelt készüléke, azonban ez csak a formájában tért el a többi csúcsmodelltől.