Kategóriák

Elismerések



 

 





TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Szervíz

Meghibásodott készülékeiket, kérjük a követekző címre adják fel postai úton ajánlott küldeményként, vagy személyesen keressék fel boltunkat:

 

Golden-Phone Kft.

1062 Budapest Andrássy út 54-56

 

Szervizre leadás előtti fontos tudni és tenni valók:

  • Minden esetben töltsék ki a szerviz munkalapot, melyet ide kattintva PDF formátumban tud letöteni!
  • Minden személyes adatot mentsenek le a készülékről amennyiben lehetséges! Felelőséget nem tudunk vállalni az esetleges adatvesztésért. Adatmentést nem vállalunk.
  • Sim kártyát, memória kártyát vegyék ki a készülékből, és az esetlegesen rajta lévő tokot is távolítsák el!
  • Android-os készüléken lépjen ki a Google fiókból, Apple termékeknél kapcsolja ki a Find my iPhone / Keresés funkciót, és semmilyen módon ne legyen jelszóval vagy kóddal védve a termék
  • Garanciajegyet vagy a számlát mindenképp mellékelje!
  • Ha készüléknek töltés problémái vannak, abban az esetben szükségünk van a készülék töltőjére is.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a garanciális ügyintézés időtartama a tapasztalataink alapján átlagosan 3-4 hetet vesz igénybe. Rendhagyó esetekben (pl a szerviz alkatrészhiánya miatt) akár ennél hosszab ideig is tarthat. Időközben szinte semmilyen információval nem tudunk szolgálni a készülék állapotáról. Csere készüléket semmilyen esetben sem biztosítunk.

Megértésüket köszönjük!

Jótállási feltételeinkről itt olvashat.


 

 

A garanciális ügyintézésen felül vállaljuk meghibásodott mobiltelefonjának, tabletjének javítását. Ehhez nincs más dolga, mint az elérhetőségeink egyikén felvenni velünk a kapcsolatot, és vázolni a problémát.

 

Budapest területén hibás készülékét leadhatja otthonában vagy munkahelyén is, ennek díja 3000 forint, mely magába foglalja a készülék visszajutatását is. Ha árajánlatunk alapján nem kéri a már lejárt garanciájú készülék javítását, úgy a szállítási díjon felül nem terheli egyéb költség.

 

Természetesen a helyszínen két példányos munkalapot töltünk ki a készülék gyártási számával, dátummal, elérhetőségekkel, és a hiba pontos leírásával.

 

A következőket vállaljuk:

-szoftveres javitások, magyar nyelv újra töltése, szoftver frissités, halott telefon újra élesztése (sérüléstől függ!)

-hardveres javitások, beázott készülekek, töröt lcd, törött érintőplexi, átvezetőfólia, szalagkábel csere, hangszórók és mikrofonok cseréje ,töltés hibák, panel hibák, térerő hibás készülékek szervizelése.

Minden, ami telefon javitáshoz tartozik. Több éves tapasztalattal,kiterjedt alkatrész beszerzési hálózattal rendelkezünk.