Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Huawei FreeBuds 3i Wireless fülhallgató, Fehér

Huawei FreeBuds 3i Wireless fülhallgató, Fehér
34 115 Ft
Huawei FreeBuds 3i
Teljes Zajszűrés
Passzol a füledbe, passzol a stílusodhozAz ergonómiailag stílusos kialakítású kiegészítő tökéletesen illeszkednek a fülekbe, így kínálva magával ragadó akusztikai élményt. Párosítsd őket a rugalmas szilikonokkal, amelyek 4 különféle méretben érkeznek a kényelmes és biztonságos illeszkedés érdekében. Jobb alak, jobb szigetelés, jobb hangzás.
Teljes Aktív ZajszűrésMiközben a kifelé néző mikrofon érzékeli a környezeti zajt, annak érdekében, hogy aktívan kiszűrje azt, addig a befelé néző mikrofon felveszi a füledben lévő többi zajt a további zajcsökkentés érdekében. A HUAWEI FreeBuds 3i alapos zajcsökkentést tesz lehetővé a magával ragadó élvezetért.
Tiszta Öröm, zajtól mentesenA HUAWEI FreeBuds 3i ideális hallgatási légkört teremt, mivel akár 32 dB-re csökkenti a zajszintet. Hallgass kiváló minőségű zenét, izgalmas film hangeffektusokat vagy a szeretteid kedves hangját.
3-mikrofonos rendszer, hallasd a hangod!A HUAWEI FreeBuds 3i két kifelé néző mikrofonnal rendelkezik, hogy tökéletesen azonosítsa be a környezeti hangokat, majd teljesen kiszűrje azokat. Ezen kívül egy harmadik befelé néző mikrofon a füledbe vezetett hangokért felel, ugyanis tovább javítja a hívás minőségét. Minden szó tisztán hallható lesz.
Kicsi méret, fenséges hangzásA HUAWEI FreeBuds 3i rendkívül érzékeny membránnal rendelkezik, amely gondoskodik az autentikus, kiegyensúlyozott hangokról, valamint a 10 mm-es dinamikus hangvezetők erőteljes basszust biztosítanak, így a füledben minden hang ragyogóan szól.
Párosítsd gyorsan a felugró ablakbanA HUAWEI FreeBuds 3i első párosításakor egyszerűen kattints a felugró ablakra. A későbbi párosítás automatikusan megtörténik és még az akkumulátor szintjét is nyomon követheted. Élvezd kedvenc zenéd azonnal.
Ütemre szólA HUAWEI FreeBuds 3i intuitív vezérlői zökkenőmentesen és könnyen illeszkednek az életébe. A lejátszás szünetel, amikor kiveszed a füledből, és folytatódik, ha visszahelyezed.
Töltsd meg a napod zenévelEgyetlen töltés akár 3,5 órányi hallgatási élményt nyújt, míg a töltőtok akár 14,5 órányi töltést képes biztosítani.
 • EAN
  6901443398188
  Raktárkészlet
  5+
  Cikkszám
  HUA-FREEBUDS-3I-W