Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Samsung Galaxy Watch 3 (41 mm), Ezüst

Samsung Galaxy Watch 3 (41 mm), Ezüst
79 359 Ft
Az eddigi legfejlettebb Samsung egészségfigyelő a csuklódon
Az óra, amely vigyáz rád! A Galaxy Watch3 órában a hatékonyság és a megbízható egészségfigyelő technológia egyesül – e kettőből született ez a prémium minőségű, klasszikus külsejű eszköz. Az eddigi legfejlettebb Samsung okosóra, a Galaxy Watch3 segítségével gond nélkül figyelemmel követheted a mindennapjaidat és az egészségedet.
Samsung okosóra, amely precíziós, elforgatható kerettel könnyíti a navigálást
Válassz két méret, a 45 mm-es és a 41 mm-es közül – egyik óralapját sem fogod egyhamar elfelejteni. A prémium Misztikus Fekete, Misztikus Ezüst és Misztikus Bronz színárnyalatokban kapható, elegáns kivitelű mesterművet egyedülálló, forgó keret öleli körbe, amely nappal és este is lenyűgözően néz ki.
Nagyobb kijelző, mégis könnyebb és vékonyabb kialakítás a kényelmes viselet érdekében
A kifinomult, elforgatható keret még inkább kiemeli azt, amire a nagyobb képernyőn érdemes odafigyelni. A Galaxy Watch3 vékonyabb, kisebb, és mintegy 15%-kal könnyebb, míg a karcsúsított keretnek és a kifinomult formatervezésnek köszönhetően előnyösen kiemeli viselője csuklóját.
Prémium minőség az utolsó részletekig
A Galaxy Watch3 megjelenését a prémium valódi bőr szíj teszi teljessé. A koptatott bőr természetes megjelenést sugároz, megfordítva pedig láthatóvá válik a megerősített bőr, amely véd a elszíneződéstől.
Szépsége okossággal párosul
Tedd teljessé a Galaxy Watch3 jellegzetes megjelenését, válassz az óralapok legszélesebb kínálatából, amelyek közül mindegyik lenyűgözően illik az óra elegáns alakjához. Alkosd meg saját kombinációdat több mint 40 lehetőséggel, és lásd át egy pillanat alatt az összes hasznos információt, miközben könnyedén eléred kedvenc alkalmazásaidat.
Vedd saját kezedbe az egészségedet – kezdd a csuklódnálLélegezz fel a beépített oxigénmérésnek köszönhetően!
A Galaxy Watch3 piros LED-ek és infravörös sugarak segítségével becsüli meg SpO2-szintedet, vagyis a véráramodban lévő oxigén mennyiségét. Mivel ez az oxigéntelítettség közvetlenül kapcsolódik a fizikai teljesítményhez, a Galaxy Watch3 segítségével új szintre emelheted az edzéstervedet.
Zuhanásészlelés, amely életet menthet
Menj, fedezz fel mindent félelem nélkül. A Galaxy Watch3 továbbfejlesztett gyorsulásmérőjével automatikusan észleli a komoly zuhanásokat, és riasztást küld sürgősségi kapcsolattartódnak, amelyben megjelöli a tartózkodási helyedet is.
Te csak aludj, mint a bunda
A Galaxy Watch3 rögzíti a REM ciklusaidat, a mély alvásaidat és a teljes alvási idődet, és pontszámot ad rá, hogy javítsa a pihenésed minőségét. A Samsung oktatóanyagokat és alvási tippeket küld közvetlenül az eszközödre, így segítve megérteni és minőségibbé tenni az alvásodat.
Döntsd meg a rekordod, majd döntsd meg újra
Több mint 120 otthoni edzésprogrammal felszerelve a Galaxy Watch3 segít abban, hogy ne maradj mozgás nélkül a szabadidődben. Válassz ki egyet a telefonodról, és vetítsd ki a tévédre – a pulzusodat valós időben fogod látni, miközben edzel. A Ridge Sport Band segítségével még pontosabb statisztikákat kaphatsz.
Fejlődj minden lépéssel!
A Galaxy Watch3 futási útmutatójától útközben tippeket kapsz, hogy jól tartsd a lépést. A fejlett algoritmus elemzi, hogyan mozogsz, és ez alapján segít javítani a formádat és megelőzni a sérüléseket. Még VO2 max értékeket is mérhetsz, és nyomon követheted a napi, heti és havi teljesítményedet közvetlenül a telefonodon.
Az okostelefon szintű teljesítmény most már elérhető közelségbe került
Hogy könnyebb legyen a társalgás
Amikor új szöveges üzenetet kapsz, a Galaxy Watch3 megjeleníti a csevegési előzményeket, így könnyedén követheted a beszélgetést. A képeket extra érintés nélkül is megtekintheted, így még könnyebb lesz hangulatban maradni futás közben.
Fokozott móka az üzeneteidben
A Bitmoji matricák újszerű, szórakoztató módját kínálják a kommunikációnak. Tedd személyessé Bitmojidat, hogy úgy nézzen ki, mint Te, és dobd fel a családoddal és barátaiddal folytatott beszélgetéseket Bitmoji-matricákkal.
Akiket rabul ejtett a ritmus lüktetése
A zenéd nem szakad félbe, amikor egyik eszközről a másikra váltasz. Indítsd el a zenét a Spotify-on a Galaxy Note20 készülékeden, majd nyisd meg az órád számlapján lévő Spotify alkalmazást, hogy a dalokat a Galaxy Watch3 óráddal is váltogathasd. Vagy akár a Galaxy Buds Live fülhallgatót hosszan megérintve is elmerülhetsz a zenében.
Alkoss csapatot más alkalmazásokkal
Állíts össze egy Galaxy Apps csapatot, amely mindennapi kísérőd lesz a telefonodon. Keresd meg telefonodat, és nézegesd a telefonodon lévő fényképeket az órádról, vagy az eszközök között váltogatva vezéreld a zenédet és ellenőrizd az emlékeztetőidet. A lenyűgöző partnerek mind ott vannak a csuklódon.
Nyugodtan hagyd otthon a telefonodat!
Keress új élményeket anélkül, hogy a telefonod súlya húzná a zsebedet. Így is telefonálhatsz, streamelhetsz és ellenőrizheted a lépéseidet – csak az órád kell hozzá. Szakadj le a telefonodról, de ne szakadj le az élet ritmusáról.
Galaxy kedvencekkel megerősített páratlan élmény
5ATM / IP68A víz- és porállósági besorolás jelzi, hogy a Galaxy Watch3 nem ijed meg egy kis víztől vagy portól.
Katonai szintű ellenálló-képességKészen állsz a szélsőséges időjárásra és hőmérsékleti értékekre az aktív életmódhoz tervezett ellenálló-képességgel.
GPSMindig tudd, hol vagy éppen, és vedd könnyedén a kitérőket a beépített barométerrel.
További lehetőségek a munka és a játék hatékonyabbá tételére
Egyszerűen csatlakoztasd Galaxy Watch3 órádat kompatibilis Galaxy eszközödhöz a Samsung Cloud fiókodon keresztül. Amint munkába vagy edzésre mész, gyorsan és egyszerűen átválthatsz az óráról a Galaxy Note20-ra, vagy az óráról a Galaxy Buds Live fülhallgatóra Bluetooth-kapcsolaton keresztül.
Együttműködésben más eszközökkel is
A Galaxy Watch3 kompatibilis és könnyen csatlakoztatható számos különféle Galaxy és nem Galaxy eszközhöz is.
  • EAN
    8806090539886
    Raktárkészlet
    0-5