Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Samsung wireless töltőállvány, Fehér

Samsung wireless töltőállvány, Fehér
13 637 Ft
Válaszd ki a neked megfelelő töltési pozíciót!
A leválasztható mágneses állvány segítségével a Vezeték nélküli állítható töltőt álló vagy fekvő helyzetben is használhatod. Állítsd fel a telefonod, hogy töltés közben is nézhesd a képernyőt, vagy fektesd le, hogy pihenhessen!
Nézd tovább töltés közben is!
A töltőben található két töltőtekercsnek köszönhetően nem kell elforgatnod a telefont, így továbbra is kényelmesen nézheted a képernyőt. Tedd rá fekvő módban, hogy befejezhesd a sorozatodat, vagy ha épp videóhívásban vagy, akkor hagyd álló módban!
Tedd le, és töltsd fel gyorsan!
Térj vissza hamarabb a munkádhoz vagy játékodhoz a vezeték nélküli gyorstöltés funkcióval! Használd ki a maximum 9W-os teljesítményt, így nem kell sokáig várnod, hogy újra 100%-on lehess!
Tompítsd a fényeket éjszaka!
A Vezeték nélküli állítható töltő fel van szerelve egy LED jelzőfénnyel, ami jelzi, hogy a Samsung okostelefonod használja-e a vezeték nélküli gyorstöltés funkciót. Amikor már aludni szeretnél, akkor kikapcsolhatod a vezeték nélküli gyorstöltés funkciót, ami eltompítja a LED fényét, és megállítja a ventilátort, hogy jobban tudj aludni.
A színek mindent elárulnak
Az elülső LED jelzőfény intuitív módon jelzi a készüléked töltöttségi szintjét, különböző színekkel: piros, amikor tölt, villogó piros, amikor hiba történik és zöld, amikor teljesen feltöltött.
Qi tanúsítvánnyal a biztonságos töltésért és megosztásért
A Qi technológiának köszönhetően biztonságosan és megbízhatóan töltheted fel a telefonod. Sőt, megoszthatod az energiát a barátaiddal vagy családoddal, vagy más Qi tanúsítvánnyal rendelkező eszközökkel
 • EAN
  8806090499166
  Raktárkészlet
  5+
  Cikkszám
  OSAM-EP-N3300TWEG