Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Tesla okos dimmer

Tesla okos dimmer
13 139 Ft
Túl sok a fény a nappaliban a tévénézéshez, de kevés az olvasáshoz? A TESLA okos fényerőszabályzóval igényei szerint igazíthatja a fényerősséget anélkül, hogy mindig a kapcsolóhoz kellene nyúlnia. Bármilyen dimmelhető izzóhoz csatlakoztatható, és a vezérléshez csak egy okostelefonra van szükség.
Termékleírás
Automatizált funkciókAdjon teret saját igényeinek. Az okos dimmer pontosan úgy reagál, ahogy Ön szeretné; növelje vagy csökkentse a fény erősségét kedve szerint.
Egy alkalmazás mindenhezEnyhén mozdítsa el az ujját. Mindössze ennyi kell ahhoz, hogy egész okosotthonának világítását vezérelje.
Vezérlés Wi-Fi-n keresztülA fényerőszabályzó vezérléséhez nincs szükség további eszközre. Egy átlagos Wi-Fi kapcsolat és az okostelefonja elegendő.
Állítsa be kényelmesen a kanapéjárólMég csak fel sem kell állnia a kanapéról, hogy tompítsa vagy lekapcsolja a fényeket. A fényerőszabályzó beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, amely a TESLA Smart Android és iOS rendszerre egyaránt elérhető alkalmazásán keresztül vezérelhető. Manuális vezérlést is választhat; ekkor a kívánt fényerősséget közvetlenül a készülék paneljén állíthatja be.
Élvezze a kényelmet az automatizált funkcióknak köszönhetőenA TESLA okos dimmerrel a fények napszaknak és időbeosztásának megfelelően módosíthatók. Beállíthatja például, hogy az izzók éjszaka automatikusan csak tompított üzemmódban kapcsoljanak be, így nem vakítják el, amikor éjszaka a konyhába vagy a fürdőszobába megy.
Okos, egyszerűen használható fényerőszabályzóÍgy az intenzitást manuálisan is beállíthatja a forgókapcsolóval.
Mechanikus kapcsolóAz alkalmazáson keresztül történő távvezérlés mellett a TESLA okos dimmer mechanikus kapcsolóval is irányítható.
A fényerőszabályzó Google Assistant-tal és Alexával is vezérelhetőA TESLA Smart Dimmer tökéletesen illeszkedik okosotthonába, mivel kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa rendszereivel. Egyszerűen csatlakoztassa az otthoni okoseszközéhez, így egy helyről vezérelheti eszközeit.
Maximális terhelés - Izzólámpa: 300 WMaximális terhelés - Fénycső (CFL): 220 WMaximális terhelés - LED: 220 WFényerőszabályzás - Minimális dimmelés határértékeVezérelt kimenetek száma - 1 kimenetFelvett teljesítmény - ≤0,5 W (Teljesítmény készenléti üzemmódban)Áramfelvétel - 100‒240 V AC 50/60 HzÜzemi hőmérséklet - -10‒45 °CPáratartalom mérési tartomány, pontosság - <90 %Méretek - 86 x 86 x 53,5 mmCsatlakozás - Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/nMobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Manuál - Tesla Smart Switch Dimmer, Touch.pdf (2.66 MB)

youtu.be/DhzKd_gTusw
  • EAN
    8596115815018
    Raktárkészlet
    5+