Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Tesla okos párna

Tesla okos párna
33 322 Ft
A TESLA okos párna a hálószobája nélkülözhetetlen részévé válik. Három funkcióval rendelkezik - okos fűtés, alvásfigyelés és elalvás előtti zene. Mindezt a legjobb éjszakai alvás érdekében.
Termékleírás
AlvásfigyelésA párna rendszeres időközönként ellenőrzi és gyűjti alvásával kapcsolatos adatokat. Ezután az összes adatot egy átlátható alkalmazásban tekintheti meg.
Szénszálas fűtésA TESLA okos párna mindig melegen tart. A fűtés akár 57°C-ig is beállítható. A töltés power bankon vagy klasszikus mobil töltőkábelen keresztül is lehetséges.
Beépített hangszóróA párna belsejében többek között egy beépített hangszóró található. Elalváskor a hangszóró lejátszhatja kedvenc zenéjét, podcastját, vagy egyszerűen csak bekapcsolhatja a fehérzaj generátort.
A funkcionális nem egyenlő a kényelmetlenséggelAttól, hogy egy technológiailag előremutató okos párnát használ okosotthonában, nem jelenti azt, hogy annak kényelmetlennek kell lennie. Épp ellenkezőleg, ez lesz a legkényelmesebb párnája. Észre sem fogja venni, hogy a belsejében nem csak pihe-puha felhők vannak.
Minden egy alkalmazásbanMinden információt és adatot nyomon követhet az iOS és Android okostelefonokra is elérhető mobilalkalmazásban. Maga a párna akár három napig képes tárolni az adatokat, ezért célszerű a rendszeres szinkronizálás. Ezt azonban - hacsak Ön másként nem állítja be - az alkalmazás automatikusan elvégzi. Az applikáció tájékoztatja, hogy mennyi ideig aludt, milyen volt az alvás minősége és más érdekes információkat is megtudhat.
KommunikációA hangvezérlés segítségével egyszerűen kiválaszthatja a hőmérsékletet vagy lejátszhatja kedvenc zenéjét anélkül, hogy felkelne az ágyból.
Kommunikáció asszisztenseken keresztülAz Amazon Alexa és a Google Assistant okos személyi asszisztensek segítségével is módosíthatja a beállításokat és vezérelheti a párnáját. A hangvezérlés segítségével egyszerűen kiválaszthatja a hőmérsékletet vagy lejátszhatja kedvenc zenéjét anélkül, hogy felkelne az ágyból.
Állítható fűtési hőmérséklet-tartomány - 37–57 °CAnyag - Memóriahab, pamut, poliészter (párnahuzat)Áramfelvétel - USB, 5 V @ 500 mAMéretek - 57 x 38 x 8–11 cmCsatlakozás - Bluetooth 2,4 GHz IEEE 802.15.1Funkciók - AlvásfigyelésFunkciók - Nyaki gerinc fűtés FIR technológiávalFunkciók - Beépített hangszórókFunkciók - IdőzítőFunkciók - Mosható huzatMobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Manuál - Tesla Smart Pillow.pdf (1.36 MB)
  • EAN
    8596115873032
    Raktárkészlet
    0-5