Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Tesla okos háziállat etető kamera és videó funkció

Tesla okos háziállat etető kamera és videó funkció
63 802 Ft
Túl sok időt tölt a munkahelyén, miközben háziállata egyedül van otthon? Tegye sokkal egyszerűbbé az életét ezzel az okos segítővel. Ez az okos adagoló gondoskodik arról, hogy házi kedvence tálkájában mindig friss eledel legyen. Ráadásul a beépített kamerának köszönhetően bármikor megnézheti, mit csinál kedvence.
Termékleírás
4 literes kapacitásAz egyszerűen kivehető, 4 literes kapacitású tartály elég nagy ahhoz, hogy napokig elegendő tápot tároljon. A tartály bármilyen típusú, 2 és 10 mm közötti átmérőjű száraz eledellel használható. Részben átlátszó kialakításának köszönhetően egyszerűen ellenőrizhető a meglévő táp mennyisége.
Ütemezett etetésAz iOS és Android készülékekre készült TESLA Smart mobilalkalmazással az ütemezés a lehető legegyszerűbb. Többféle etetési időpontot állíthat be akár 10 grammos adagokkal. A készülék vagy a mobilalkalmazás "Etetés" gombját megnyomva manuálisan is kiadhat egy adagot.
Tartalék akkumulátorAz adagoló talpába épített tartalék akkumulátor-rendszerrel nem kell aggódnia áramkimaradások esetén sem. Amíg a 4 literes tartályban elegendő élelem van, kis kedvencei nem maradnak éhesek.
HD Kamera kétirányú hanggalA kamerának, a hangszórónak és a mikrofonnak köszönhetően mindig láthatja és hallhatja, mi történik otthonában.
Az állomány etetéseAz adagolóhoz egy nagy granulátum tartály tartozik, melyben akár 4 liternyi eledel is elhelyezhető. Standard méretű táp esetén akár 10 adag is betölthető, ami körülbelül 3-5 napig elegendő táplálékot biztosít kedvencének. A tartályba bármilyen, akár 10 mm-es száraztáp is belefér. Nincs többé túletetésKedvence azonnal megeszi az összes eledelt, amint reggel a tálkájába teszi? Ez az okos adagoló a nap folyamán több adagra osztja el az eledelt. Ráadásul az iOS és Android rendszerre is elérhető mobilalkalmazással beállíthatja az etetési időt és az adagok méretét.
Akár 10 adagra elegendő táplálékEzzel az okos adagolóval a nap folyamán több adagra is osztja el a tápot.
Még áramszünet esetén is működikA tartalék akkumulátornak köszönhetően az adagoló akkor is képes működni, amikor nincs áram, így nem kell aggódnia, hogy kedvence bármikor megéhezik. A pótakkumulátort működtető LR20 (D) típusú elem bármelyik hagyományos hobbiboltban megvásárolható.
Okos etetésAz okos etető Wi-Fihez csatlakozik, és egy mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen vezérelhető. Ezenkívül mikrofonnal és hangszóróval is fel van szerelve, így bármikor meghallgathatja, mi történik a készülék körül, de Ön is beszélhet a macskájához vagy kutyájához.
Táp mennyisége - 4 LTáp mennyisége - Akár 10 adag, adagonként 10 grammal számolvaEgy adag - kb. 10 gTáp átmérője - 2 - 10 mm száraz eledelÁramfelvétel - DC 5V, 1A, 3 x LR20(D) elemÜzemi hőmérséklet - -10‒40 °CMéretek - 193 x 193 x 311 mmCsatlakozás - Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/nFunkciók - HD éjjellátó kameraFunkciók - Mikrofon Funkciók - HangszóróMobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Manuál - Tesla Smart Pet Camera Feeder.pdf (1.81 MB)

youtu.be/49KarM7a97Q
youtu.be/I6wEZboEKsM
  • EAN
    8596115855021
    Raktárkészlet
    0-5