Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Tesla okos lézer játék macskáknak

Tesla okos lézer játék macskáknak
15 859 Ft
Ez a kis lézeres játék gondoskodik arról, hogy macskája soha ne unatkozzon, még akkor sem, ha nincs a közelben senki, akivel játszhatna. Mi több, a manuális üzemmódnak köszönhetően Ön is szórakozhat. Irányítsa a lézert a mobilalkalmazáson keresztül, és nézze meg, ahogy macskája félelmetes vadásszá változik.
Termékleírás
Számtalan szög és pályaHárom különböző pálya és három üzemmód, három különböző szögből! A játék öröme felülkerekedik az unalmon!
Zökkenőmentes gyorsulásA folyamatosan változó vezérlés megszakítás nélküli, akadozás mentes mozgást biztosít. Szeretett cicája vadul követi a falon lévő apró piros pontot, dorombolva, nyávogva kergeti a fénysugarat. Az izgalom és az öröm átjárja minden porcikáját. A falak és a padló vidám játszótérré változik.
Unatkozó vadászoknakA TESLA okos lézer játékot úgy tervezték, hogy stimulálja a macskák üldözési és vadászösztönét, kihozva belőlük a vadászt. Szőrmókjaink mostantól egyedül is játszhatnak, ha egyedül maradnak otthon.
A lézerfény akciódús szórakozást nyújt a macskáknakAz okos lézert egyetlen céllal tervezték - hogy felébressze a vadászösztönt még a lusta kanapé-kedvencekben is. Alacsony fogyasztásának köszönhetően nem kell aggódnia az energia fogyasztás miatt. A készülék az energiát a közönséges konnektoron keresztül kapja.
Az unalomnak nincs esélyeA lézer egyenletes gyorsító funkcióval rendelkezik. Ha esetleg előfordul, hogy macskája megunja a játékot, a pont mozgása fokozatosan felgyorsul, és a piros pont utáni vadászat még intenzívebb tempóban folytatódhat.
Három üzemmód, amelyek változatosságot hoznak kedvence életébeAttól tart, hogy macskája unatkozni kezd, amikor egyedül marad otthon? A rengeteg lehetőségnek köszönhetően az okos lézer biztosítja, hogy mindig jól szórakozzon. A kis piros pont három pályán és három játékmódban futhat a falon, így macskájának mindig lesz mit csinálnia.
Macskák akciódús szórakozásaAz okos lézert egyetlen céllal tervezték - hogy még a lusta kanapé-kedvencekben is felébressze a vadászösztönt.
Egyszerű beállítás és vezérlés közvetlenül a telefonjárólA játékmódok és a lézer röppályája egy iOS és Android rendszerre egyaránt elérhető alkalmazásban állítható be. Az alkalmazással a lézert manuális üzemmódba kapcsolhatja, és közvetlenül a telefonjáról vezérelheti a piros pont pályáját. Több azonos típusú készüléket is csatlakoztathat így egy telefonhoz. A Wi-Fi-t 2,4 GHz-re kell beállítani, hogy a készülék és az alkalmazás megfelelő párosítása biztosított legyen.
Anyag - ABSÁramfelvétel - USB 5 V | 1 AMéretek - 90 x 90 x 122 mmCsatlakozás - Bluetooth 2,4 GHz IEEE 802.15.1Mobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Manuál - Tesla Smart Laser Dot Cat.pdf (762.69 kB)

youtu.be/J6gUFluaADU
youtu.be/ybiQCt7m2xs
  • EAN
    8596115855052
    Raktárkészlet
    5+