Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Tesla okos konnektor, dupla

Tesla okos konnektor, dupla
11 539 Ft
Egy okos konnektor, amelyhez egyszerre akár két eszközt is csatlakoztathat. Folyamatos információt ad nem csak a csatlakoztatott eszközökről, de azok energiafogyasztásáról is. Segítségével optimálisan és a lehető leghatékonyabban működhet otthona és az energiaköltségeken is spórolhat.
Termékleírás
TESLA Smart MobilalkalmazásAz okos konnektor egy okostelefonnal vagy tablettel egyszerűen vezérelhető. Csupán a TESLA Smart alkalmazást kell letölteni, melynek segítségével az összes TESLA okos készülék könnyedén, egy alkalmazással vezérelhető.
Vezérelje külön-külön a konnektorokatAz okos konnektor képes felismerni az egyes bemeneteket, így Ön eldöntheti, hogy ezek közül melyik legyen be- vagy kikapcsolva. Állítsa be igényei szerint.
Személyi asszisztensekAz alkalmazás okos személyi asszisztensekkel is összekapcsolható, ezek a hangvezérléssel még egyszerűbbé teszik az okos konnektor használatát.
Dupla konnektor, kétszer annyi lehetőségAz alkalmazás mindig megmutatja, hogy éppen melyik konnektor van bekapcsolva, vagy mi történik vele. Mindig külön-külön vezérelheti és irányíthatja őket. Így, ha az egyik konnektorban egy hagyományos lámpa van, a másikban pedig egy okosóra, akkor távolról elindíthatja az órája töltését anélkül, hogy a lámpát bekapcsolná.
Irányítás az Ön kezébenA TESLA Smart alkalmazás teljes egészében magyar nyelvű, így egyszerűen használható. Az egyes funkciókat néhány perc alatt beállíthatja. A Google Assistanthoz és az Amazon Alexához csatlakoztatva hanggal is vezérelhetők okos eszközök. Ez még élvezetesebbé teszi az egész okosotthonát.
Két eszköz csatlakoztatásáhozFolyamatos információt nyújt a csatlakoztatott eszközökről, a készülékek aktuális és hosszú távú fogyasztásáról.
Nyomon követheti az energiafogyasztásátAz okos konnektor teljes körű áttekintést nyújt az energiahasználatáról: tehát arról, hogy mennyi áramot használ. És nem csak egy adott pillanatban, hanem hosszú távon is. Maga a konnektor maximális feszültsége 230 V, maximális áramerőssége pedig 16 A.
Maximális terhelés - 3680 W (230 VAC @ 16 A)Áramfelvétel - 230 VAC 50 HzÜzemi hőmérséklet - 0‒35 °CMűködési páratartalom - 5–65%Csatlakozás - Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/nMobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Manuál - Tesla Smart Plug Dual.pdf (775.57 kB)

youtu.be/M9nnBNw6dbc
youtu.be/A3A9MetJvhE
  • EAN
    8596115815117
    Raktárkészlet
    5+