Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Xiaomi Mi AirDots Pro wireless fülhallgató, Fehér

Xiaomi Mi AirDots Pro wireless fülhallgató, Fehér
26 972 Ft
Nincs kábel, nincsenek határok
Ténylegesen vezetékmentes kialakításMagas minőségű audioBiztonságos és kényelmes viseletIntuitív érintéses vezérlésAutomatikus bekapcsolásAutomatikus csatlakozás
A teljesen vezeték nélküliség szabadsága
A Mi True Wireless Earphones teljesen vezeték nélküli kialakítást kapott, ami jobbról balról átjárja,létrehozva ezzel a felszabadult zenei élményt zenehallgatás közben. Akármilyen kicsik is ezeka fülesek, mégis olyan hangzást biztosítanak, amit tényleg hallanod kell ahhoz, hogy el hidd.
Válts a módok között és oszd meg az élményeket
Szakadj el a vezetékes megoldások kötöttségétől. Amikor hívásod érkezik, egyszerűen csak vedd ki a füledből az egyik fülest, hogy csak a másikon beszélgess. Csak add át az egyik fülest egy barátodnak, hogy mindketten élvezhessétek a ritmusokat.
A szüneteltetéshez csak vedd ki a füledből
A beépített infra érzékelőnek köszönhetően a füles mindig tudja, hogy mikor van használatban.Bármelyiket kiveheted a füledből, hogy szüneteltesd a lejátszást, így egy zenéről sem maradsz le, plusz a headset sem veszít energiát
Életszerű hangzás HD minőségben
A Mi True Wireless Earphones támogatja az AAC kodeket. ami azt jelenti, hogy az eredetihangzás a valóságnak megfelelően szólal meg, az ének pedig nem keveredik össze a hang-szerekkel. A jó zene megérdemli a nagy felbontású hangzást.
Érints meg kétszer az okosvezérléshez Aktiváld a hangasszisztenst a fülesek kétszeri megérintésével.Számos hangasszisztens támogatott.Az ENC-nek (környezeti zajszűrés) köszönhetően a hangasszisztensnek semmilyen környezetben nem okoz majd gondot hallani téged.
Tiszta hívások, kevesebb háttérzaj
Mindkét füles nagy érzékenységgel ellátott mikrofonnal lett felszerelve, amelyek nagyhatékonysággal szűrik ki a háttérzajt az ENC technológiának köszönhetően, ígya hívások olyan tisztán hangzanak neked, mint másoknak.
Csatlakoztasd gyorsan és kezdj neki a zenehallgatásnak azonnal
Az első párosítás után következő alkalommal a fülesek azonnal csatlakoznak majd, ahogy kiveszed a töltőből. Ha lekapcsolódnak, 30 perc múlva újra csatlakoznak.Ha 30 percig nincsenek használatban a fülesek, automatikus alvó módba lépnek, de ahogy a füledbeteszed, azonnal újra használhatod őket.
Menet közben is töltheted a hosszú üzemidejű töltőtoknak köszönhetően
A fülesek tárolására szolgáló töltőtok akár 10 órányi zenelejátszásra elegendő energiát biztosít.Töltsd őket mindössze 10 percig, hogy utána 70 percighasználhasd, vagy töltsd fel egy óra alatt teljesen, mert ezt utána még kétszer megteheted. A töltő mágneses technológiát használ és USB-C csatlakozóval rendelkezik. Vidd magaddal hogy mindig legyen elégenergia az egész napos zenehallgatáshoz.
 • EAN
  6934177711435
  Raktárkészlet
  0-5
  Cikkszám
  XIAO-AIRDOTS-PRO-W