Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Xiaomi Mi AirDots wireless fülhallgató, Fehér

Xiaomi Mi AirDots wireless fülhallgató, Fehér
17 129 Ft
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds
A Xiaomi Mi True Bluetooth fülhallgatóval zenét hallgathat és telefonon beszélgethet anélkül, hogy beleakadna a kábelekbe. A jobb hangstabilitás és alacsonyabb késleltetési teljesítmény érdekében a Bluetooth 5.0 technológiával érkeznek. Kiváló hangminőség, a 7,2 mm-es személyre szabott hangszóróknak köszönhetően, amelyek biztosítják a mély hangok tökéletes lejátszását és a páratlan zenei élményt. Automatikus párosítás: az egyszerű telepítés után automatikusan csatlakozhat az eszközökhöz, ha a fülhallgatót eltávolítják a dobozból.
Kényelmes használat
Az ergonómikus kialakítás biztosítja a biztonságot és a könnyű használatot, akár jógázás vagy kerékpározás közben is. Kompakt és hordozható fejhallgató nagyon könnyű és kényelmes, így csak a fülében fogja érezni a zenét. Olyan könnyűek, hogy összesen csak 39 gramm súlyúak. Egyszerű gombnyomással lejátszhatja, elindíthatja vagy leállíthatja a zenét, fogadhat vagy elutasíthat hívásokat anélkül, hogy a telefont a zsebéből vagy a táskájából ki kellene vegye.
A Xiaomi Mi True fülhallgatók 300mAh-os töltőalappal vannak ellátva, amelyek kb. 4-szer táplálják a fülhallgatókat, így összesen 12 órás működést biztosítanak. Az integrált kettős mikrofon zajcsökkentő funkcióval tiszta és valósághű hangot kínál. Az egyes fülhallgatók kis mérete és 4,2 gramm tömege tökéletesen illeszkedik a fülcsatornába, és garantálja a stabilitást és a kényelmet, még sportolás közben is. A hangsegéd aktiválható az érintőgomb dupla megérintésével!
Terméktulajdonságok
Tartozék típus
Bluetooth fülhallgató
Műkődési időtartam
12 óra 4 óra
Hatósugár (m)
10
Teljes feltöltés 1.5 óraEgyéb
Csomag tartalma: 2 x Xiaomi Mi True bluetooth fülhallgató, 2 x Csere fülvédő, 1 x Töltőtok, 1 x MicroUSB töltőkábel, 1 x Használati utasítás
Súly
8.4 g
Kapcsolat
Bluetooth Vezeték nélküli
Technológia:
Bluetooth 5.0
 • EAN
  6934177700897
  Raktárkészlet
  0-5
  Cikkszám
  XIAO-AIRDOTS-W