Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Xiaomi Mi Body Scale 2 okosmérleg,Fehér

Xiaomi Mi Body Scale 2 okosmérleg,Fehér
13 478 Ft
13 precíz adat
A testtömeg mellett valós képet alkothatsz az egészségedről és az erőnlétedről a 13 adattípussal, pl. testösszetétel, izomtömeg-arány
Nagy pontosság
A komplex algoritmusok sorozatával és a továbbfejlesztett bioelektronikus ellenállásanalízis (Bioeletrical Impedance Analysis – BIA), segítségével pontos statisztikák készíthetők
Széleskörű felhasználás
A gyermekek és a felnőttek testtömegének mérése mellett használható pl. zöldség,gyümölcs, csomag mérésére is.
Test egyensúly teszt
Az egyensúlyra való képesség egy a legalapvetőbb mozgásformák közül.Az egy lábon állás közben becsukott szemmel tesztelheti a felhasználó saját egyensúlyérzékét.
16 felhasználóig
Automatikusan felismeri a családtagokat és 16 felhasználói profilt tud menteni.
Rejtett LED kijelző
A gyönyörű, rejtett kijelző látszik, miután legalább 3 másodpercig a mérlegen állsz és könnyen leolvasható a LED technológia segítségével.
Újonnan hozzáadva – Body Balance Test (egyensúly teszt)
Az egyensúly képessége az egyik alapvető mozgási képesség.Állj az egyik lábadra, és hajlítsd be a másik térdedet úgy, hogy a nem támasztó lábadat felemeled a földről. (Ezt a fal mellett vagy az ajtóban állva végezd, így szükség esetén megtámaszkodhatsz.)Csukd be a szemed.Próbáld néhány másodpercig ezt a pozíciót tartani, így könnyen tesztelheted az egyensúlyodat.
Fogalmak
Testalkat: A testalkatokat gyakran négy osztályba sorolják.
Alma, vagy fordított háromszög [egy olyan személyt ír le, akinek szélesebb válla és mellbősége van, mint a csípője]Banán, egyenes vagy téglalap egy olyan személyt ír le, akinek a derékmérete 9 hüvelykkel – kb. 23 cm – kisebb, mint a csípőmérete vagy a mellbősége)Körte, kanál, harang vagy háromszög (egy olyan személyt ír le, akinek nagyobb a csípőmérete, mint a mellbősége)Homokóra, háromszögek egymással szemben (egy olyan személyt ír le, akinek a csípőmérete és mellbősége közel azonos, keskenyebb derékmérettel.)A zsigeri zsír egyfajta testzsír, amely a hasüregben található. Több létfontosságú szerv közelében található, ideértve a májat, a gyomrot. Aktívan növelheti a súlyos egészségügyi problémák kockázatát. 13 alatt a zsigeri zsírok szintje egészséges. Ha az érték 13 és 59 között van, az életmód azonnali megváltoztatása ajánlott.Az alapvető anyagcsere az a kalóriaszám, amelyre a testednek szüksége van a legalapvetőbb életfenntartó funkciók teljesítéséhez.A csonttömeg vagy a csontsűrűség képet adhat a csontok egészségéről. A csonttömeg-méréseket csontritkulás (osteoporosis) diagnosztizálására használják (állapot, amelyet csökkent csonttömeg jellemez), hogy megtudják, milyen jól működnek az osteoporosiskezelések, és hogy megjósolják, milyen valószínűséggel törnek el a csontok. Általában a +1 és a -1 közötti pontszámot normálisnak vagy egészségesnek tekintik. A -2,5 vagy annál alacsonyabb pontszám azt jelzi, hogy csontritkulásban szenvedsz. Minél nagyobb a negatív szám, annál súlyosabb a csontritkulás.A testkor a biológiai életkorodat mutatja az egészséged és a fittséged alapján, szemben azzal, ami a születési anyakönyvi kivonatban szerepel. A fehérje arány a fő tényező, amely tükrözi a felhasználók táplálkozási állapotát, testi fejlődését és egészségi állapotát.
Design
Rejtett LED kijelző, amely automatikusan szabályozza fényerejétLekerekített sarkokUltravékony készüléktest
Nagy pontosságú mérés
A test nem csak a teljes tartományban képes érzékelni, hanem az adatok is pontosak lesznek. És Hogyan szerzi meg a mérleg ezeket a pontos adatokat? Alkalmazza a BIA-t, azaz egy megbízhatóbb és elfogadhatóbb módszert, amely pontos mérést nyújt a test összetételhez.Ha mezítláb állsz a mérlegen, egy nagyon kicsi, biztonságos elektromos jelet küld a négy fém elektróda segítségével a lábadon keresztül a testedbe. Ezután a test adatai az elektromos áramlás és ellenállás révén kerülnek megállapításra.
Figyelem: Amikor a mérlegen állsz, egy kis elektromos áram megy keresztül a testeden. Terhes nők részére nem ajánlott a használata
Súlytartomány: 100g-150kg
A családtagok automatikus azonosítása és 16 felhasználói profil tárolása
A precíziós pontosság elsődleges a mérleg számára. A mérleg pontosan érzékeli a súlyt, a mérleg működtetéséhez szükséges minimális súly 100 gramm, maximális teherbírása pedig 150 kilogramm. Tehát mit is csinálhatunk ezzel a mérleggel? (A felnőttek és gyermekek súlyának mérlegelése mellett széles körben használják zöldségek, gyümölcsök, csomagolás esetén is.)
A mérleg 16 ember információit képes kezelni, amely így szinte minden családtagot lefedhet.
  • EAN
    6934177707452
    Raktárkészlet
    5+