Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Xplora X5 Play E-sim, Rózsaszín

Xplora X5 Play E-sim, Rózsaszín
74 597 Ft
Xplora X5 Play E-Sim
Az X5 Play eSIM a világ első 4G eSIM gyerekórája.
Az eSIM csúcstechnológiájával gyorsabban be tudja állítani a mobilhálózat adatait az órájában mint valaha, fizikai SIM kártya vásárlása nélkül.
Az X5 Play eSIM kiküszöböli az esetleges sérüléssel járó kockázatokat vagy azt, hogy a SIM-kártya elveszik, elhagyják.
Ha az órát ellopják, mivel az eSIM nem eltávolítható, könnyebbé válik a készülék felkutatása.
Az első találkozás a digitális világgal
A gyermekek biztonságos beillesztése a digitális világba komoly feladat. A cél megvalósítása érdekében kifejlesztettünk egy kifejezetten gyerekeknek szánt okosórát. Eltávolítottuk a fiatal hősöknek nem megfelelő szolgáltatásokat, például az internet-hozzáférést, a közösségi médiát és a játékkal kapcsolatos legtöbb alkalmazás. Az óra alapfunkciókat kínál a kis használóinak, mindezek mellett a szülők számára biztonságos felügyeletet és hívhatóságot biztosít.
A gyerekóráddal zenélhetsz is!
Xplora X5PE 4GB saját memóriával rendelkezik, zenéket tárolhatsz és játszhatsz tetszőlegesen, ahogy szeretnéd!
Xplora VILÁGmozgalomCsatlakozzon mozgalmunkhoz!
Célunk az, hogy képessé tegyük a gyermekeket a világ minden tájára arra, hogy megtapasztalják, hogyan tudnak mindennapi tevékenységük pozitívan megváltoztatni a világot.
Xplora Platformunk jutalmazza a tevékenységeket és ösztönzi a gyerekeket, hogy legyenek aktívabbak. Minden héten felhasználóink több mint egymilliárd lépést tesznek meg. Ez egyenértékű azzal, hogy naponta egyszer körbejárjuk a világot!!
Legfontosabb funkciók:
Termék elnevezése: X5 Play eSIMOperációs rendszer: AndroidBluetooth: 4.1Kijelző: 1,4 hüvelykes TFT, érintő kijelzőKamera: 2MPAkkumulátor: 800mAhVízállóság: IPX7Belső memória: 512MB RAM, 4GB ROMTermék mérete (mm): 48.5 x 45 x 15Karszalag (mm): 145 – 210 (csuklóméret)Súly (g): 34Színek: sötétszürke, rózsaszín
  • EAN
    7090048400576
    Raktárkészlet
    5+