Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Blog

Minőségével, megnyerő külsejével és megfizethető árával Ázsia és az USA után nálunk is alkothat a Xiaomi okostelefon. A kínai márka sokaknak kellemes meglepetést okozhat készülékeivel.

Mint ahogy az minden évben lenni szokott, idén ősszel is megtartotta a nagy őszi bejelentését az Apple. A nagyjából két órás esemény alatt szó volt az új hardverekről, az új, negyedik generációs Apple Watch-ról, és ami még fontosabb, bemutattak három új iPhone modellt is!

A Samsungot az egyik legjobb okostelefon gyártónak tartják, kezdetek óta fontos szereplő a piacon, és évről évre egyre sikeresebb.

Az egyik igazán jelentős előrelépést a Galaxy S széria létrehozása jelentette 2010-ben. Korábban a Samsung telefonok Windows rendszeren futottak, az S széria volt az első, ahol az Android rendszert kezdte el használni a cég.

 Caterpillar márka hallatán valószínűleg mindenkinek valamilyen nehéz, nagy, robosztus munkagép jut az eszébe. A munkagépek mellett a vállalat munkavédelmi, illetve túrabakancsokat és telefonokat is kínál.

2018.04.25 09:13

A Samsung 2018 februárjában mutatta be legújabb csúcsmodelljét a Samsung Galaxy S9 és S9+ készüléket. A márka nem hazudtolta meg magát, újabb érdekes és hasznos funkciókkal gazdagította palettáját, amivel az idei évben biztosan ott lesz a mobilkészülékek élvonalában.

Az új Huawei P10 még az elődjénél, a Huawei P9-nél is jobban sikerült, pedig az a bizonyos képzeletbeli léc meglehetősen magasra került. Való igaz, az új csúcskategóriás készülék nem lépett akkorát előre, mint azt ilyenkor várnánk, azért így is egy rendkívül jó telefon született.

2018.01.29 10:15

2017-ben az Apple számos fejlesztéssel és újdonsággal állt elő. A telefonok mellett az okosórák listája is bővült az Apple Watch Series 3 -mal.

Már 10 éve annak, hogy megjelent az első iPhone. Azóta töretlen sikerének hála, folyamatosan újabb és okosabb telefonokat dob a piacra az Apple. Azonban a mostani dobásuk minden eddigit túlszárnyalt.

2017.10.31 09:59

A forradalmian új Samsung Galaxy S8 mobiltelefon kialakítása egészen az alapoktól újra lett tervezve, amely kényelmesen elfér egy kézben is.

2017.10.05 13:54

A 2015 őszén megjelent Apple iPhone 6s mobiltelefon szinte mindenben többet tud, mint az elődje. Az okostelefon iOS 9 operációs rendszerrel került a piacra, de a szoftverfrissítéseknek köszönhetően már iOS 11 rendszer fut rajta. 

A Huawei P9 bár egy 145 x 70,9 x 6,95 milliméteres okostelefon, mégsem tűnik hatalmasnak, egy női kézben is elfér, és könnyen kezelhető, a hüvelykujjal elérhető minden pontja a kijelzőnek, mely egy 5,2 hüvelykes. A Huawei is beállt azon telefongyártók sorába, akik a megszokott fekete és fehér színek mellett, több lehetőséget is felkínálnak a vásárlók számára, így ez a készülék fehér, ezüst, kék, szürke és arany színben is választható. Ami a P9 prémium érzetét még tovább növeli, az a készülék alumínium háza, ami a sarkokon lekerekített.

A Samsung Galaxy S7 a csúcskategóriás mobiltelefonok egyik elit példánya. Nagy ugrást vitt véghez elődjeihez képest, a telefon kiváló teszteredményeket tud felmutatni, minden mobilkedvelő szívét megdobogtatja.