Kategóriák

Hírek
2015.06.03 0:26
2013.11.16 22:05
2012.08.03 15:58
Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás

Hírek

2012.08.03 16:08
Hamarosan itt az új Galaxy Note

Két héttel az új iPhone megjelenése előtt, augusztus 29-én mutatja be a Samsung az új Galaxy Note mobilt. A két rivális óriási harcot folytat a piacért, egymást folyamatosan figyelve jönnek ki legújabb készülékeikkel. A Samsung Berlinben mutatja be a Note-ot, két nappal az IFA, Európa legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállításának megnyitója előtt. A dél-koreai médiahírek szerint az új Galaxy Note-nak 5,5 hüvelykes törhetetlen kijelzője lesz, ez még nagyobb, mint a jelenlegi modellnek, amely így is a legnagyobbak között van a piacon. Gyorsabb processzort és jobb kamerát is tesznek a mobilba.

A Samsung idén előzte meg az Apple-t az okostelefonok piacán, már dél-koreai cég adja el a legtöbb felsőkategóriás telefont. A cég meg is szeretné tartani előnyét az iPhone 5 bemutatása után is. Május végén mutatták be a Galaxy S III csúcsmobilt, amelyből már tízmillió példányt el is adtak. Az Apple szeptember 12-én tart egy médiaeseményt, és a várakozások szerint akkor fogja bemutatni az új iPhone-t.

A Samsung az április és június közötti időszakban 50,5 millió okostelefont adott el, ez majdnem kétszerese a 26 millió iPhone-eladásnak. Az Apple szállításai 26 százalékkal csökkentek az előző év hasonló időszakához képest, mert az európai piacokon nagy a bizonytalanság, emiatt visszaesett a kereslet is.

Webáruház készítés