Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Huawei FreeBuds Lite wireless fülhallgató, Fekete

Huawei FreeBuds Lite wireless fülhallgató, Fekete
26 178 Ft
A HUAWEI FreeBuds Lite (CM-H1C) egy vezeték nélküli Bluetooth sztereó fülhallgató. Kialakítása lehetővé teszi a fülhallgató kényelmes és biztonságos használatát, akár sportolás közben is, gubancolódástól mentesen. Bluetooth-on keresztül párosítható más eszközökkel. Az egyszerű hanghívást és a zene lejátszását az érintésvezérelt felület biztosítja, kiváló dinamikatartománnyal kiegészülve.
Vezeték nélküli sztereó Bluetooth fülhallgató
A HUAWEI FreeBuds Lite a Bluetooth-on keresztül igazi sztereó élményt nyújt a hanghívások és a zene lejátszása során.
Kiváló dinamikatartomány
A bal és jobb audió csatornák külön vezeték nélküli nagysebességű átvitelén alapuló HUAWEI FreeBuds Lite képes Hi-Fi sztereó hang lejátszására. A hangszóró PU és titán kompozit rétegekből finomhangolási technológiával készült, amely lehetővé teszi a kristálytiszta hanghívásokat és zene lejátszását.
Intelligens viselésérzékelés
A fülhallgatók a viselésérzékelés funkciónak köszönhetően szüneteltethetik a zenelejátszást, alvó üzemmódba léphetnek, vagy éppen felébredhetnek.
Koppintásos vezérlés
Ha a fülhallgatót zenehallgatásra használjuk, a lejátszás / szüneteltetéshez duplán koppintsunk a jobb fülhallgatóra.A fülhallgató viselése közben a bal oldali fülhallgatót kétszer érintsd meg, hogy a párosított Huawei telefonon megnyithasd a hangsegédet. (Megjegyzés: A HiVoice Bluetooth kapcsolót engedélyezni kell, hogy ez a funkció megfelelően működjön.)Ha a bejövő hívást a párosított telefonon fogadja, akkor a hívás fogadásához kétszer érintsd meg a fülhallgatót. Hívás közben kétszer érintsd meg a fülhallgatót a hívás befejezéséhez.
Csepp- és verejtékálló
A FreeBuds Lite IP54-es csepp- és porrezisztencia-besorolással rendelkezik, hogy edzés közben is biztonsággal használhasd.
Zajcsökkentés
A FreeBuds Lite duál zajcsökkentő mikrofonnal rendelkezik, hogy a HD hanghívás során a nemkívánatos háttérzajokat a lehető legnagyobb mértékben kiszűrje.
Kiváló megjelenés
A golfütők alakja ihlette a fülhallgatók lenyűgöző, mégis egyszerű kialakítását.
Megnövekedett viselési kényelem
Az ergonomikus kialakítású három pár gumiharang(különböző méretű) és egy pár sport füldugó segítségével a FreeBuds Lite kényelmes viselést biztosít még hosszabb használat esetén is.
Hordozható töltő
A fülhallgatók folyamatos hangélményt biztosítanak azáltal, hogy képesek a töltésükre.Akár 12 órányi zenelejátszás.
 • EAN
  6901443279005
  Raktárkészlet
  5+
  Cikkszám
  HUA-CM-H1C-BK