Új jelszó kérése

Kategóriák

Hírek
2015.06.03 0:26
2013.11.16 22:05
2012.08.03 15:58
Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Jabra Evolve 65 UC Duo sztereo bluetooth headset

Jabra Evolve 65 UC Duo sztereo bluetooth headset
42 909 Ft
Jabra Evolve 65 Duo egy professzionális vezeték nélküli sztereó fejhallgató, amely elsősorban azok számára készült, akiknek minőségi kommunikációra van szükségük, hiszen interneten keresztül végzik a napi munkájukat. A Jabra ezért ügyel arra, hogy minden termék a lehető legjobb anyagokból készüljön, kiváló hangminőséget biztosítva, amely egy új szintre emeli a kommunikációt. Kedvező árának köszönhetően a készlet alkalmas mind kezdők, mind pedig tapasztalt cégek számára, akik ezen területen tevékenykednek és minden lépésükben érezni lehet a profizmust. Az ügyfelek minden bizonnyal érezni fogják a különbséget.
Partner a hatékony beszélgetés soránJabra Evolve Modell 65 célja, hogy jobb DSP jelet nyújtson, köszönhetően a hangszórók optimalizált hangátvitelének. A termék büszkesége, a mikrofon zajszűrője, amellyel hatékonyan kiküszöbölhetjük a zajokat, amelyet a VOIP alkalmazások okoznak, vagy a környezetünkben történnek. Ennek eredménye, hogy az alkalmazottak képesek lesznek teljes mértékben a feladatukra koncentrálni, ami igazán fontos - hogy kommunikáljanak az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel. A rugalmas mikrofonkar segítségével minden felhasználó igényei szerint állíthatja be a fejhallgatót, ezzel tovább növelve a munkavégzés hatékonyságát.
Kommunikáció határok nélkülKépzeld el a hatékony kommunikációt, amely egyáltalán nem tartalmaz vezetékes kapcsolatokat. A Jabra Evolve 65 segítségével eldöntheted mit szeretnél. Bluetooth és NFC vezeték nélküli kapcsolatokkal könnyen csatlakozhatsz PC-hez, okostelefonhoz, vagy tablethez, így gyakorlatilag bárhol és bármikor folytathatod beszélgetéseidet 10 órán keresztül. A lehetőségek száma szinte megszámlálhatatlan.
KoncentráljA tökéletes illeszkedésű irodai fejhallgató egy egyedülálló és különleges lámpával (Busy Light) felszerelt, amely tájékoztatja a kollégáidat arról, ha épp egy hívást elkezdtél az ügyféllel, majd arról is ha újra a rendelkezésükre állsz és feltehetik a kérdéseiket.
Legyen rugalmasA Jabra Evolve 65 Duo nem csak az első osztályú hangminőséggel, hanem egy egyedülálló vezérlővel rendelkezik, amely könnyű hozzáférést biztosít a gyakran használt funkciókhoz, például a hangerő-szabályozáshoz, vagy a némításhoz. Ezen kívül, közvetlenül fogadhatod és befejezheted a hívásokat, ezáltal növelve a munkavégzés rugalmasságát és hatékonyságát. Jobban tudsz majd koncentrálni a beszélgetés tényleges tartalmára, hiszen nem kell foglalkoznod a technikai körülményekkel.
Optimalizált Microsoft LyncJabra 65 Duo teljes mértékben optimalizált a Microsoft Lync programcsomaghoz, hiszen tapasztalt rendszergazdaként a kezedben lesz az irányítás. Természetesen ez a termék is egy teljes értékű Skype for Business tanúsítvánnyal rendelkezik a professzionális szegmensben, így egyszerűen hívhatsz bárkit mobiltelefonon vagy online. Plug & Play funkcióval.
Főbb jellemzőiKönnyű kommunikáció vezetékek nélkül - Bluetooth és NFCOptimalizált kommunikációDigitális DSP audio jelfeldolgozásMűbőr párna a kényelmes viseletértKönnyű USB csatlakoztatásVezérlőn keresztüli hívásfogadás és hangerőszabályozásMicrosoft Lync és Skype for Business tanúsítvány az egyszerű kezeléshezZajcsökkentővel ellátott mikrofon, így a hangsúly a hívásra irányulPeakStop funkció a hívások minőségének kiegyenlítésére és az egyes hívásokhoz
 • EAN
  5707055043055
  Raktárkészlet
  0-5
  Cikkszám
  JABRA-EVOLVE-65-UC
Webáruház készítés