Jótállás

  1. A jótállás többféle időtartamra vonatkozhat! Lehet 1 év teljes körű, vagy 2 év teljes körű. A garanciális ügyintézést mi biztosítjuk, hozzánk kell visszajuttatni a hibás készülékeket. Ettől a gyártói garanciás készülékek (Apple) eltérhetnek, melyeket a hivatalos szakszervizben lehet érvényesíttetni és megjavíttatni.
  2. A jótállás a vásárlás napján kezdődik, és a gyártói garanciás készülékeket kivéve csak Magyarországon érvényes.
  3. A jótállás csak a garanciajeggyel érvényesíthető. Annak elvesztése, átírása, módosítása a jótállás megszűnését eredményezi!
  4. Ha az eredeti megrendelő továbbértékesítette a terméket, a jótállást nem tudjuk biztosítani az új vevőnek, mivel az új vevővel nem állunk szerződéses kapcsolatban. Ezen felül a korábbi vevői/tulajdonosi károkozásért, esetleges átalakításért, illetéktelen beavatkozásért nem tudunk se felelősséget, se jótállást vállalni.
  5. A tartozékokra, akkumulátorra a jótállás nem vonatkozik, de biztosítjuk az önköltségi áron való cserét.
  6. Használt készülékekre egy hónap garanciát biztosítunk.
  7. Ha vásárlástól számított 3 napon belül a terméknek a rendeltetésszerű használat mellett hibája keletkezik, a vevő kérheti annak cseréjét. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy az árkülönbözet megfizetésével más típusra cserélheti. Ez alól kivételt képez ha a termék rendeltetésének nem megfelelően volt használva.
  8. Ha egy garanciális javításra leadott készülékről a szervizben kiderül, hogy fizikai sérülés okozza a bejelentett hibát (pl ázás, törés, stb, ami nem minősül garanciális problémának), akkor a beleegyezésével árajánlatot tudunk neki kérni a szerviztől. Amennyiben az árajánlatot nem fogadja el, akkor tízezer, azaz 10.000 forint bevizsgálási díjat köteles fizetni. Amennyiben az ügyfél a díjat nem fizeti meg, a készüléket nem kapja vissza.
  9. Rendeltetésellenes használat alatt a következők értendők, melyek a jótállás azonnali elvesztését okozzák. Ilyen esetben a hibás készülék javítási költsége még jótállási időn belül is a vevőt terheli!
 • beázás, ütődés, bármilyen fizikai vagy mechanikai sérülés
 • töltő csatlakozó leszakadás aminek következtében nem tölt a készülék
 • gyári szoftver módosítása, törlése, feltörése, illetve otthoni szoftver frissítésből adódó gondok (pl a telefon nem kapcsol be, eltűnik a magyar nyelv, stb)
 • illetéktelen vagy szakszerűtlen javítás vagy beavatkozás
 • helytelen tárolás (tűző napon, párás helyen, stb)

 

A postai úton vagy futárszolgálattal küldött hibás készüléket csak sérülésmentes csomagolásban veszünk át! A termék hozzánk való eljuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodni, a visszaszállítás a mi hatáskörünk. A csomag hozzánk való eljutattásának költségei a vásárlót terheli. Utánvétes csomagot nem veszünk át! A magyar garanciás készülékeket a márkaszervizben javítják, a garanciáját ott lehet érvényesíteni. Oda kell eljutatnia, illetve mi is vállaljuk az ügyintézést 4000 forintért.

 

Készülék javítással kapcsolatban itt talál segítséget.

olcsobbat.hu argep.hu