Kategóriák

Hírek
2015.06.03 0:26
2013.11.16 22:05
2012.08.03 15:58
Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás

Jótállás

  1. A jótállás többféle időtartamra vonatkozhat! Lehet 1 év teljes körű, 1 év teljes körű + 1 év szoftver garancia, illetve 3 év, mely 1 év teljes körű + 2 év szoftver garanciából tevődik össze. A garanciát mi biztosítjuk. Ettől a gyártói garanciás készülékek eltérhetnek, melyeket a hivatalos szakszervizben lehet érvényesíttetni és megjavíttatni.
  2. Gyártók által vállalt jótállási idő: Alcatel 1 év, Apple 1 év, HTC 2 év, LG 1 év, Motorola 2 év, Nokia 2 év, Panasonic 1 év, Samsung 2 év (regisztráció után), Sony 2 év, SonyEricsson 2 év.
  3. A jótállás a vásárlás napján kezdődik, és a gyártói garanciás készülékeket kivéve csak Magyarországon érvényes.
  4. A jótállás csak a garanciajeggyel érvényesíthető. Annak elvesztése, átírása, módosítása a jótállás megszűnését eredményezi!
  5. A tartozékokra, akkumulátorra a jótállás nem vonatkozik, de biztosítjuk az önköltségi áron való cserét.
  6. Használt készülékekre egy hónap garanciát biztosítunk.
  7. Ha vásárlástól számított 3 napon belül a terméknek a rendeltetésszerű használat mellett hibája keletkezik, a vevő kérheti annak cseréjét. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy az árkülönbözet megfizetésével más típusra cserélheti. Ez alól kivételt képez ha a termék rendeltetésének nem megfelelően volt használva.
  8. Rendeltetésellenes használat alatt a következők értendők, melyek a jótállás azonnali elvesztését okozzák. Ilyen esetben a hibás készülék javítási költsége még jótállási időn belül is a vevőt terheli!  

          -beázás, ütődés, bármilyen fizikai vagy mechanikai sérülés

          -töltő csatlakozó leszakadás aminek következtében nem tölt a készülék

          -a gyári szoftver módosítása, törlése, feltörése, illetve otthoni szoftver frissítésből adódó gondok

            (pl a telefon nem kapcsol be, eltűnik a magyar nyelv, vagy bármi más, ami emiatt történt!)
          -illetéktelen vagy szakszerűtlen javítás vagy beavatkozás
          -helytelen tárolás (tűző napon, párás helyen, stb)

 

A postai úton vagy futárszolgálattal küldött hibás készüléket csak sérülésmentes csomagolásban veszünk át! A termék hozzánk való eljuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodni, a visszaszállítás a mi hatáskörünk. A csomag hozzánk való eljutattásának költségei a vásárlót terheli. Utánvétes csomagot nem veszünk át! A magyar garanciás készülékeket a márkaszervizben javítják, a garanciáját ott lehet érvényesíteni. Oda kell eljutatnia, illetve mi is vállaljuk az ügyintézést 3000 forintért.

Webáruház készítés