Tisztelt Vásárlóink!

A webáruházunk és az üzletünk technikai okok miatt jelenleg zárva van.
Rendelés leadásra valamint személyesen történő vásárlásra sincsen lehetőség jelenleg.
Hamarosan visszatérünk, addig türelmüket kérjük.

Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Partnereink

Jótállás

  1. A jótállás többféle időtartamra vonatkozhat! Lehet 1 év teljes körű, vagy 2 év teljes körű. A garanciális ügyintézést mi biztosítjuk, hozzánk kell visszajuttatni a hibás készülékeket. Ettől a gyártói garanciás készülékek (Apple) eltérhetnek, melyeket a hivatalos szakszervizben lehet érvényesíttetni és megjavíttatni.
  2. A jótállás a vásárlás napján kezdődik, és a gyártói garanciás készülékeket kivéve csak Magyarországon érvényes.
  3. A jótállás csak a garanciajeggyel érvényesíthető. Annak elvesztése, átírása, módosítása a jótállás megszűnését eredményezi!
  4. A tartozékokra, akkumulátorra a jótállás nem vonatkozik, de biztosítjuk az önköltségi áron való cserét.
  5. Használt készülékekre egy hónap garanciát biztosítunk.
  6. Ha vásárlástól számított 3 napon belül a terméknek a rendeltetésszerű használat mellett hibája keletkezik, a vevő kérheti annak cseréjét. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy az árkülönbözet megfizetésével más típusra cserélheti. Ez alól kivételt képez ha a termék rendeltetésének nem megfelelően volt használva.
  7. Ha egy garanciális javításra leadott készülékről a szervizben kiderül, hogy fizikai sérülés okozza a bejelentett hibát (pl ázás, törés, stb ami nem minősül garanciális problémának), és a felajánlott árajánlatot nem fogadja el az ügyfél, akkor 5.000 forint bevizsgálási díjat köteles fizetni. Samsung és Huawei márkájú készülékek esetében a bevizsgálási díj 10.000 forint. Amennyiben az ügyfél a díjat nem fizeti meg, a készüléket nem kapja vissza.
  8. Rendeltetésellenes használat alatt a következők értendők, melyek a jótállás azonnali elvesztését okozzák. Ilyen esetben a hibás készülék javítási költsége még jótállási időn belül is a vevőt terheli!
 • beázás, ütődés, bármilyen fizikai vagy mechanikai sérülés
 • töltő csatlakozó leszakadás aminek következtében nem tölt a készülék
 • gyári szoftver módosítása, törlése, feltörése, illetve otthoni szoftver frissítésből adódó gondok (pl a telefon nem kapcsol be, eltűnik a magyar nyelv, stb)
 • illetéktelen vagy szakszerűtlen javítás vagy beavatkozás
 • helytelen tárolás (tűző napon, párás helyen, stb)

 

A postai úton vagy futárszolgálattal küldött hibás készüléket csak sérülésmentes csomagolásban veszünk át! A termék hozzánk való eljuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodni, a visszaszállítás a mi hatáskörünk. A csomag hozzánk való eljutattásának költségei a vásárlót terheli. Utánvétes csomagot nem veszünk át! A magyar garanciás készülékeket a márkaszervizben javítják, a garanciáját ott lehet érvényesíteni. Oda kell eljutatnia, illetve mi is vállaljuk az ügyintézést 3000 forintért.

 

Készülék javítással kapcsolatban itt talál segítséget.