Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás

Szervíz

Meghibásodott készülékeiket, kérjük a követekző címre adják fel postai úton ajánlott küldeményként vagy személyesen keressék fel boltunkat:

 

Gsm Palota Hungary Kft.

1067 Budapest Andrássy út 54-56

 

 

Kérjük leadás előtt minden személyes adatot mentsenek le a készülékről amennyiben lehetséges. Felelőséget nem tudunk vállalunk az esetleges adatvesztésért. Adatmentést nem vállalunk! Megértésüket köszönjük!


 

 

A garanciális ügyintézésen felül vállaljuk meghibásodott mobiltelefonjának, tabletjének javítását. Ehhez nincs más dolga, mint az elérhetőségeink egyikén felvenni velünk a kapcsolatot, és vázolni a problémát.

 

Budapest területén hibás készülékét leadhatja otthonában vagy munkahelyén is, ennek díja 2500 forint mely magába foglalja a készülék visszajutatását is. Ha árajánlatunk alapján nem kéri a készülék javítását, úgy a szállítási díjon felül nem terheli egyéb költség.

 

Természetesen a helyszínen két példányos munkalapot töltünk ki a készülék gyártási számával, dátummal, elérhetőségekkel, és a hiba pontos leírásával.

 

A következőket vállaljuk:

-szoftveres javitások, magyar nyelv újra töltése, szoftver frissités, halott telefon újra élesztése (sérüléstől függ!)

-hardveres javitások, beázott készülekek, töröt lcd, törött érintőplexi, átvezetőfólia, szalagkábel csere, hangszórók és mikrofonok cseréje ,töltés hibák, panel hibák, térerő hibás készülékek szervizelése.

Minden, ami telefon javitáshoz tartozik. Több éves tapasztalattal,kiterjedt alkatrész beszerzési hálózattal rendelkezünk.

 

 

 

 

Webáruház készítés