Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Apple AirTag, 4db

Apple AirTag, 4db
47 609 Ft
Eltűnt, de meglett az AirTaggel.
AirTag. Kövesd a kulcsaidat, a pénztárcádat, a bőröndödet, a hátizsákodat vagy más holmidat a Lokátor appban. Ha az AirTag a közeledben van, szólaltasd meg a beépített hangszóróját, és egyszerűbben megtalálhatod. Ha távol van tőled, akkor a Lokátor hálózatát alkotó több százmillió Apple készülék segít a felkutatásában. A folyamat a személyes adatok védelme érdekében anonim és titkosított.
A Lokátor appban a barátaid és a készülékeid megkeresése mellett már a legfontosabb tárgyaidat is követhetedElég egyetlen érintéssel beállítanod, és az AirTag azonnal csatlakozik az iPhone-odhoz vagy iPadedhezAz AirTag beépített hangszóróját megszólaltatva egyszerűbben megtalálod a dolgaidatAz ultraszélessávú technológián alapuló Precíziós keresés elvezet a közeledben lévő AirTaghez (bizonyos iPhone-modelleken)1A távolból is lokalizálhatod a dolgaidat a Lokátor hálózatát alkotó több százmillió Apple készülék segítségévelHa Elveszett módba állítod az AirTaget, automatikusan értesítést kapsz, amikor észleli a Lokátor hálózataA Lokátor hálózatával folytatott minden kommunikáció anonim és titkosított a személyes adatok védelmébenAz AirTagen soha nem tárolódnak helyadatok és előzményekA cserélhető elem több mint egy évig bírja2Az AirTag por- és vízálló, IP67-es besorolással3
Fejezd ki a stílusodat a sokféle, színes AirTag kiegészítővel.1 A Precíziós keresés a következő iPhone-modellekkel kompatibilis: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max.2A tesztelést az Apple 2021 márciusában végezte az AirTag prototípusain és a kapcsolódó szoftver kiadás előtti verzióján. Az AirTagek a tesztelés során kiadás előtti szoftvert futtató iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max készülékekhez voltak párosítva. Az üzemidő kiszámításának alapja a mindennapi használat, melynek során napi négy hanglejátszást és egy Precíziós keresést indítottak.Az elemek élettartama a használattól, a környezeti tényezőktől, a pótelemek gyártmányától és számos egyéb tényezőtől függ; a tényleges élettartam eltérhet az itt közölt várható értéktől.3Az Air Tag por-, csepp- és vízálló. A vizsgálatokat ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végezték. A készülék az IEC60529 szabvány szerint IP67-es besorolású (legfeljebb 1 méteres mélységig és legfeljebb 30 percig meríthető vízbe). A por-, a csepp- és a vízállóság mértéke nem állandó jellemző. A készülékek ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet. A termék tisztításával és kiszárításával kapcsolatban a biztonsági és kezelési dokumentációban találsz részletes információt.
 • EAN
  190199535046
  Raktárkészlet
  0-5
  Cikkszám
  APPLE-MX542ZY-A