Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Neon Collection karpánt, XL-s, 6''-ig, pink

Neon Collection karpánt, XL-s, 6''-ig, pink
2 649 Ft
Futás közben nem tudod hová rakni a mobilodat? Rögzítsd egy praktikus pánttal a karodra, és már indulhatsz is róni a köröket, közben pedig hallgathatod kedvenc albumaidat is!
Bármilyen sportról is legyen szó, mindig gondot okoz számunkra a telefon és néhány apróság elpakolása. Táskát viselni nem a legkényelmesebb megoldás, a zsebeinkben pedig le-fel ugrálnak a cuccaink. Ráadásul a nyári kánikulában, pl. kerékpározás vagy futás közben épphogy elviseljük a trikót és rövidnadrágot, plusz kényelmetlen holmikat viselni lehetetlen.
Csatold a karodra!
Nem kell ezután telefon nélkül sportolnod, ha beszerzel egy karra csatolható tokot! Így nem maradsz le a fontos hívásokról, okostelefonoddal mérheted a megtett kilométereket, a motiváló zenéidnek köszönhetően pedig könnyebb lesz a testmozgás. Bátran kijelenthetjük, hogy ez az egyik leghasznosabb sport-kiegészítő! Ugyanolyan fontos, mint a kényelmes cipő vagy ruhadarab.
Leegyszerűsíti a sportolás közbeni zenehallgatást, telefonálástKényelmes és biztonságos viseletCseppálló, így kisebb esőben is használhatóJól szellőzik, nem irritálja a bőrtAz állítható tépőzár és a párnázott belső oldal gondoskodik a biztos tartásrólA készülékek funkcióinak támogatása továbbra is megmaradMax. 6 colos telefonnal kompatibilisA telefonpánt praktikus kulcstartóval is rendelkezik
  • EAN
    5999112816959
    Raktárkészlet
    5+