Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Samsung 980 internal SSD, 1 TB

Samsung 980 internal SSD, 1 TB
53 427 Ft
Érjen el lélegzetelállító NVMe sebességet!
Itt az ideje, hogy maximalizálja a PC-jében rejlő lehetőségeket a 980-nal. Akár nagy teljesítményre van szüksége a játékhoz, akár a nagyméretű grafikák zökkenőmentes feldolgozására, a 980 az okos választás a kiemelkedő SSD-teljesítménye miatt, és mindez egy NVMe interfész és a PCIe 3.0 technológia által van támogatva.
Kirobbanó sebesség
Vágjon bele! A 980 a PCIe 3.0 szinte minden sebességi előnyét kihasználja a HMB technológia és a drámai NVMe hatékonyság által. A DRAM nélküli kialakítás kivételes értéket biztosít, és nyaktörő 3,500/3,000 MB/mp* szekvenciális olvasási/írási sebességet ér el, ami meghaladja a SATA SSD-k sebességének 6,2-szeresét.
Ne essen ki a lendületből a Maximális Teljesitmény Móddal!
Tartsa az SSD-t csúcsszinten futtatva folyamatosan, a konzisztensen magas teljesítményt nyújtó Maximális Teljesitmény Móddal! Kapcsolja be a Samsung Magician szoftveren keresztül, hogy mindig aktív módban tarthassa az SSD-t! Azonnal ugorjon bele az intenzív munkába a hatalmas fájlokkal, nagy felbontású grafikával rendelkező játékokkal vagy akár a normál PC-használattal!
Hosszú távra tervezve
Tartsa biztonságban a fájlait egy olyan SSD-vel, amit hosszú távra terveztek! Az akár 600 TWB vagy 5 év korlátozott garanciával a 980 optimalizált strapabírósága bizonyított megbízhatósággal párosul a Samsung házon belüli megoldásainak hála, a csúcstechnológiás vezérléstől, a V-NAND-on át, egészen a legújabb alapszoftverig.
Megbízható hőmérséklet szabályozás
A magas teljesítményű SSD-k általában magas teljesítményű hűtést igényelnek. A teljesítmény biztosítása érdekében, a 980 nikkel-bevonatot használ a hőmérséklet szinten tartására és egy hőelvezető címkét a NAND chip hatékony hőmérséklet vezérlése érdekében.
Okos hőmérséklet megoldás
A Samsung legmodernebb hőmérséklet szabályozó algoritmusával felszerelve, a 980 automatikusan szabályozza a hőmérsékletét, hogy tartós és megbízható teljesítményt nyújtson. A teljesítményben felmerülő ingadozások hosszútávú csökkentése érdekében a Samsung Dynamic Thermal Guard technológia optimális szinten tartja a 980 hőmérsékletét.
Samsung Magician szoftver
Fedezze fel a 980 teljes erejét a Samsung Magician intuitív, mégis fejlett optimalizáló eszközeivel! Kísérje figyelemmel a meghajtó állapotát, optimalizálja a teljesítményét, védje meg az értékes adatokat, és férjen hozzá az új frissítésekhez a Magician segítségével, hogy mindig a lehető legjobb teljesítményt kaphassa az SSD-től!
Világelső a Flashmemóriák között
Tapasztalja meg a magasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot, amit a 2003 óta világelső flashmemória gyártó márkája biztosít. Minden firmware és alkatrész, beleértve a Samsung világhírű DRAM és NAND készülékeit, házon belül készül, így végponttól végpontig terjed az integráció, ami megbízható minőséget nyújt.
Műszaki adatok
Általános jellemzők:
Alkalmazás: Kliens PC-kTeljesítmény: 1,000GB (1GB=1 Billion byte az IDEMA által)A valós használható kapacitás ennél kevesebb lehet (a formálás, felosztás, operációs rendszer, alkalmazások és egyéb miatt)Forma: M.2 (2280)Interfész: PCIe Gen 3.0 x4, NVMe 1.4Méret (Szé x Ma x Mé): 80.15 x 22.15 x 2.38 (mm)Tömeg: Max 8.0 gMemória: Samsung V-NAND 3-bit MLCKontroller: Samsung Pablo VezérlőCache Memória: HMB(Host Memory Buffer)Speciális jellemzők:
TRIM támogatás: TámogatottS.M.A.R.T támogatás: TámogatottGC (Garbage Collection): Automata szemét gyűjtő algoritmusTitkosítás támogatás: AES 256-bit Titkosítás (0 Osztály) TCG / Opal IEEE1667 (Titkosított meghajtó)WWN (World Wide Name) támogatás: Nem támogatottSleep (Készenlét) mód támogatásTeljesítmény:
Szekvenciális olvasás: Akár 3,500 MB / sA teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Szekvenciális írás: Akár 3,000 MB / sA teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Véletlenszerű olvasás (4KB, QD32): Akár 500,000 IOPSA teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Véletlenszerű írás (4KB, QD32): Akár 480,000 IOPSA teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Véletlenszerű olvasás (4KB, QD1): Akár 17,000 IOPSA teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Véletlenszerű írás (4KB, QD1): Akár 54,000 IOPSA teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Környezet:
Átlagos áramfogyasztás (rendszerszintű):Átlag: 4,6 WMaximum: 5,3 W (Kirobbanó üzemmód) A valós energiafelhasználás a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Áramfogyasztás (inaktív): Max. 45 mW A valós energiafelhasználás a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Megengedhető Feszültség: 3.3 V ± 5 % Megengedett áramerősségMegbízhatóság (MTBF): 1,5 millió óra megbízhatóság (MTBF)Hőmérséklet: 0 - 70 °C Működési hőmérsékletRázkódás: 1,500 G & 0.5 ms (Fél szinusz)
 • EAN
  8806090572210
  Raktárkészlet
  5+
  Cikkszám
  OSAM-MZ-V8V1T0BW