Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Termék részletek


Samsung 980 internal SSD, 250 GB

Samsung 980 internal SSD, 250 GB
19 828 Ft
Érjen el lélegzetelállító NVMe sebességet!
Itt az ideje, hogy maximalizálja a PC-jében rejlő lehetőségeket a 980-nal. Akár nagy teljesítményre van szüksége a játékhoz, akár a nagyméretű grafikák zökkenőmentes feldolgozására, a 980 az okos választás a kiemelkedő SSD-teljesítménye miatt, és mindez egy NVMe interfész és a PCIe 3.0 technológia által van támogatva.
Kirobbanó sebesség
Vágjon bele! A 980 a PCIe 3.0 szinte minden sebességi előnyét kihasználja a HMB technológia és a drámai NVMe hatékonyság által. A DRAM nélküli kialakítás kivételes értéket biztosít, és nyaktörő 3,500/3,000 MB/mp* szekvenciális olvasási/írási sebességet ér el, ami meghaladja a SATA SSD-k sebességének 6,2-szeresét.
Ne essen ki a lendületből a Maximális
Teljesitmény Móddal!Tartsa az SSD-t csúcsszinten futtatva folyamatosan, a konzisztensen magas teljesítményt nyújtó Maximális Teljesitmény Móddal! Kapcsolja be a Samsung Magician szoftveren keresztül, hogy mindig aktív módban tarthassa az SSD-t! Azonnal ugorjon bele az intenzív munkába a hatalmas fájlokkal, nagy felbontású grafikával rendelkező játékokkal vagy akár a normál PC-használattal!
Hosszú távra tervezve
Tartsa biztonságban a fájlait egy olyan SSD-vel, amit hosszú távra terveztek! Az akár 600 TWB vagy 5 év korlátozott garanciával a 980 optimalizált strapabírósága bizonyított megbízhatósággal párosul a Samsung házon belüli megoldásainak hála, a csúcstechnológiás vezérléstől, a V-NAND-on át, egészen a legújabb alapszoftverig. *TBW: Írott Terrabájt *Garantált TBW a 980-hoz: 150 TBW a 250GB-os modellhez, 300 TBW az 500 GB-os modellhez, 600 TBW az 1 TB-os modellhez. * Az 5 év garancia vagy a TBW, amelyik előbb bekövetkezik. További, garanciával kapcsolatos információért olvassa el a csomagolásban mellékelt jótállási nyilatkozatot!
Megbízható hőmérséklet szabályozás
A magas teljesítményű SSD-k általában magas teljesítményű hűtést igényelnek. A teljesítmény biztosítása érdekében, a 980 nikkel-bevonatot használ a hőmérséklet szinten tartására és egy hőelvezető címkét a NAND chip hatékony hőmérséklet vezérlése érdekében.
Okos hőmérséklet megoldás
A Samsung legmodernebb hőmérséklet szabályozó algoritmusával felszerelve, a 980 automatikusan szabályozza a hőmérsékletét, hogy tartós és megbízható teljesítményt nyújtson. A teljesítményben felmerülő ingadozások hosszútávú csökkentése érdekében a Samsung Dynamic Thermal Guard technológia optimális szinten tartja a 980 hőmérsékletét.
Samsung Magician szoftver
Fedezze fel a 980 teljes erejét a Samsung Magician intuitív, mégis fejlett optimalizáló eszközeivel! Kísérje figyelemmel a meghajtó állapotát, optimalizálja a teljesítményét, védje meg az értékes adatokat, és férjen hozzá az új frissítésekhez a Magician segítségével, hogy mindig a lehető legjobb teljesítményt kaphassa az SSD-től!
Világelső a Flashmemóriák között
Tapasztalja meg a magasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot, amit a 2003 óta világelső flashmemória gyártó márkája biztosít. Minden firmware és alkatrész, beleértve a Samsung világhírű DRAM és NAND készülékeit, házon belül készül, így végponttól végpontig terjed az integráció, ami megbízható minőséget nyújt.
Műszaki adatok
Általános jellemzők:
Alkalmazás: Kliens PC-kTeljesítmény: 250GB (1GB=1 Billion byte az IDEMA által) *A valós használható kapacitás ennél kevesebb lehet (a formálás, felosztás, operációs rendszer, alkalmazások és egyéb miatt)Forma: M.2 (2280)Interfész: PCIe Gen 3.0 x4, NVMe 1.4Méret (Szé x Ma x Mé): 80.15 x 22.15 x 2.38 (mm)Súly: Max 8.0 gMemória: Samsung V-NAND 3-bit MLCKontroller: Samsung Pablo VezérlőCache Memória: HMB(Host Memory Buffer)Speciális jellemzők:
TRIM támogatás: TámogatottS.M.A.R.T támogatás: TámogatottGC (Garbage Collection): Automata szemét gyűjtő algoritmusTitkosítás támogatás: AES 256-bit Titkosítás (0 Osztály) TCG/Opal IEEE1667 (Titkosított meghajtó)WWN (World Wide Name) támogatás: Nem támogatottSleep (Készenlét) mód támogatás: IgenTeljesítmény:
Szekvenciális olvasás: Akár 2,900 MB/s *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Szekvenciális írás: Akár 1,300 MB/s *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Véletlenszerű olvasás (4KB, QD32): Akár 230,000 IOPS *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Véletlenszerű írás (4KB, QD32): Akár 3200,000 IOPS *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Véletlenszerű olvasás (4KB, QD1): Akár 17,000 IOPS *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Véletlenszerű írás (4KB, QD1): Akár 53,000 IOPS *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Környezet:
Átlagos áramfogyasztás (rendszerszintű): *Átlag: 3,7 W *Maximum: 5,6 W (Kirobbanó üzemmód) * A valós energiafelhasználás a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Áramfogyasztás (inaktív): Max. 45 mW * A valós energiafelhasználás a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Megengedhető Feszültség: 3.3 V ± 5 % Megengedett áramerősségMegbízhatóság (MTBF): 1,5 millió óra megbízhatóság (MTBF)Hőmérséklet: 0 - 70 ? Működési hőmérsékletRázkódás: 1,500 G & 0.5 ms (Fél szinusz)
 • EAN
  8806090572234
  Raktárkészlet
  5+
  Cikkszám
  OSAM-MZ-V8V250BW