Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Samsung Pro Plus microSD kártyaolvasóval, 256GB

Samsung Pro Plus microSD kártyaolvasóval, 256GB
25 384 Ft
Samsung PRO Plus MicroSDXC KártyaUSB Memória Kártya OlvasóvalAz új belépőkártyád
Az akció dús életedért. A szupertöltött írási sebesség és a megbízható teljesítmény lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen rögzítsen 4K videókat¹ telefonján vagy drónján. Bővítse tárhelyét játékeszközén vagy táblagépén, hogy nagyobb teljesítményű játékokat játszhasson. Szerezze meg a sebességet és a kapacitást, hogy útközben maradjon, az eszköztől függetlenül.
Készítse el a sorozatfelvételt
Lőj többet és gyorsabban, hibátlanul. A lenyűgözően gyors U3, Class10 névleges olvasási/írási sebesség akár 160/120 MB/s¹ lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen készítsen és vigyen át fényképeket². A 4K videók UHS-I, V30 névleges sebesség mellett maradnak. Az A2 besorolással még több aktív alkalmazást és játékot tárolhatsz.
Adjon helyet, tartsa meg az egészet
Soha ne fogyjon ki. A hatalmas, 128 GB-os, 256 GB-os és 512 GB-os kapacitások rengeteg tárhelyet biztosítanak. Készítsen annyi pazar hosszú felvételt és buja, nagy felbontású fotót, amennyit csak akar. Vagy töltsön fel kötelező alkalmazásokat és médiát. Most megvan a szoba.
Teljesen védett vagy!
Hat bizonyíték nyugalomra. A PRO Plus víz-, hőmérséklet-, röntgen-, mágnes-, leejtés- és kopásálló védelemmel vállalja az élet kalandjait.1,2,3,4,5,6 Pótolhatatlan élményei megérdemlik a megbízható választást. És mindezt magabiztos 10 éves korlátozott garancia támasztja alá.
A világ első számú flash memóriája
Tapasztalja meg azt a kimagasló teljesítményt és megbízhatóságot, amelyet 2003 óta csak a világ első számú flashmemória-márkájától kaphat. Minden firmware-t és összetevőt, beleértve a Samsung világhírű DRAM-ját és NAND-ját is, házon belül gyártják, lehetővé téve a végpontok közötti integrációt. a minőségért, amiben megbízhat.
– Az PRO Plus microSDXC memóriakártya tökéletes a Full HD videó felvételéhez és megtekintéséhez– Ideális okostelefonokhoz és táblagépekhez is– Application Performance Class 10lehetőség nyílik alkalmazások, és kiegészítőfájlok közvetlenül a kártyára történő telepítésére, és futtatására– UHS szabvány: UHS-I– Class 10 sebességosztály, A2 minősítés– Max. írási sebesség: 120 MB / s– Max. olvasási sebesség: 160 MB / s– Memória kapacitása: 256 GBSAMSUNG Dedikált USB Memória kártya olvasóval
  • EAN
    8806092505797
    Raktárkészlet
    5+