Kategóriák

Elismerések 

 

TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Samsung T7 hordozható SSD, 2TB, USB 3.2, Ezüst

Samsung T7 hordozható SSD, 2TB, USB 3.2, Ezüst
117 459 Ft
Fejlett külső tárhely
Akár játékokat, filmeket vagy érzékeny munkafájlokat visz magával, a Hordozható T7 Touch SSD gyorsaságot és biztonságot nyújt egy tenyérnyi méretű csomagban. Tapasztalja meg a külső tárolás következő szintjét!
Villámgyors adatátvitel
A nagy méretű fájlokat is másodpercek alatt továbbíthatja a hihetetlen sebességű USB 3.2 Gen2 segítségével a T7 Touch SSD készüléken. A beágyazott PCIe NVMe technológia akár 1050/1000 MB/s olvasási- és írási sebességet is lehetővé tesz, a T7 Touch SSD majdnem kétszer olyan gyors, mint a T5 SSD.
Erősnek és biztonságosnak terveztük
Ellenálló kialakításAz SSD a Solid State Drive-ot jelenti, ami arra utal, hogy mozgó alkatrészek nélkül épült. Egy szilárd fém test védi a mozdulatlan hardvert, és az adataidat biztonságban őrzi akár 2 méteres esésekig is. Emellett a T7 Touch épségét 3 éves korlátozott jótállás garantálja.
Biztonság egy érintésre
Biztonságban tudhatja adatait a kényelmes használat feláldozása nélkül. A T7 Touch SSD beépített biztonsági opciói az AES 256 bites titkosítását használják, és a készülék lehetőséget ad ujjal vagy jelszóval történő feloldásra.
Világító LED
A T7 Touch LED jelzőfénnyel rendelkezik, amely azért világít, hogy egy pillanat alatt tájékoztassa önt az SSD működéséről. Válasszon a klasszikus fekete vagy elegáns ezüst közül, három méretben, az igényeinek megfelelően: 500 GB, 1 TB vagy 2 TB méretben.
Karcsú és kompakt kialakítás
A T7 Touch SSD vékony és könnyű készüléktesttel rendelkezik, mely könnyedén elfér a zsebében. A nagyjából hitelkártya méretű és 58 gramm súlyú szilárd alumínium karosszéria-szerkezet kényelmesen illeszkedik a tenyerébe.
Management software
A T7 Touch SSD innovatív megoldásként egy beágyazott intuitív szoftverrel jelent meg, mely használatánál PC-n és Mac-en* is könnyedén beállíthat jelszavas védelmet, és elérheti a legújabb frissítéseket. Töltse le az Androidos alkalmazást is okostelefonodra vagy táblagépedre!*
Könnyed csatlakozás
Férjen hozzá a fájlokhoz bármikor, bárhol. A T7 Touch SSD kényelmesen csatlakoztatható PC-hez, Mac-hez, Android készülékekhez, játékkonzolokhoz és még sok más egyéb eszközhöz. A dobozban megtalálhatóak a C-to-C típusú USB és a C-to-A típusú USB-kábelek a további kényelem érdekében.
  • EAN
    8806090195273
    Raktárkészlet
    5+