Kategóriák

Elismerések



 

 





TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2019.01.08 14:32

Mindent az új iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR okostelefonról

Mint ahogy az minden évben lenni szokott, idén ősszel is megtartotta a nagy őszi bejelentését az Apple. A nagyjából két órás esemény alatt szó volt az új hardverekről, az új, negyedik generációs Apple Watch-ról, és ami még fontosabb, bemutattak három új iPhone modellt is!

iPhone XS és „nagytestvére” az XS MAX

Az iPhone XS a kisebbik típus, amely 5,8 hüvelykes OLED paneljét az előző modellhez képest már új típusú üveg védi, ami jóval strapabíróbb, mint minden eddigi mobile a piacon jelenleg. A már említett nagyobb típus, az iPhone XS MAX 6,5 hüvelykes kijelzőt kapott, ami a valaha volt legnagyobb iPhone, és káprázatos 2688 x 1242 pixeles megjelenítésére képes. A telefonokba került OLED panel támogatja a HDR10-et és a Dolby Visiont is, amit még megfejeltek egy 120 Hz-es érintéskezeléssel is.

Iphone xs

Forrás: https://www.apple.com

Bátran kijelenthető tehát, hogy az iPhone XS és az iPhone XS MAX is az eddigi legerősebb és legjobb modell, amit az Apple valaha kiadott.  Mindkét mobil acélházat kapott, és megkapták az IP68-as minősítést is, ami annyit tesz, hogy ezek a telefonok ellenállnak a folyadékoknak (demo videójában meg is fürdették őket narancslében és még sós vízben is). Színük a korábbiakhoz hasonlóan arany, asztroszürke és ezüst maradt. Mindkét iPhone belsejében egy jobb és erősebb A12 Bionic chip munkálkodik, ami a cég elmondása szerint 50%-kal gyorsabb, mint a tavalyi volt. A mobilok hátuljára duálkamera rendszer került, melyek már egyre jobban közelítenek teljesítményében a nagy kamerákéhoz. A telefonok üzemidején is sikerült javítani az Apple-nek, az iPhone XS 30 perccel tovább képes már üzemelni, mint az előző generációs iPhone X, a „nagytestvér” pedig már 90 perccel is túlszárnyalja a többi modellt!

iPhone XR, amely olcsóbb és okosabb

Ennél az okostelefonnál nem OLED kijelzőt használtak, hanem egy LCD panel került kijelzőjének, ami méretét tekintve 6,1 hüvelyk nagyságú, 1792 x 828 pixeles, 326 képpontsűrűséggel. A chipjét tekintve viszont megkapta ez a modell is az A12 Bionic chipet, ugyanúgy, mint drágább testvérei. A hátlapon viszont csak egy hátlapi kamera lesz, ami az iPhone XS és XS MAX-on is található 12 megapixeles, széles látószögű szenzorral fog működni. A készülék választható színeit elnézve megállapíthatjuk, hogy már jelentősen több típus között válogathatnak a vásárlók!

Iphone xr

Forrás: https://www.apple.com

Összesen hat színben lesz megvásárolható, ami a fehér, fekete, kék, sárga, korall és a piros szín lett. Ugyanúgy FaceID-vel lesz feloldható, mint a társai, vízállóságát tekintve pedig az Apple 1 méteres mélységig, és 30 perces vízzel érintkezésig garantálja strapabíróságát.