Kategóriák

Elismerések



 

 





TOP termékek
Hírlevél
Házhoz szállítás

Összehasonlítás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Gyártók
2017.02.10 11:33

LG

A céget 1958-ban Koo In-Hwoi alapította, akkor még GoldStar néven. Az első termékeik rádiók voltak, majd a ’60-as évektől televíziókat, hűtőgépeket, mosógépeket és légkondicionálókat is gyártottak.

1995-ben egyesült a higiéniai és kémiai eszközöket gyártó Lucky vállalattal, így jött létre a ma is ismert LG név.

 

A 2000-es évek elejétől a mobilpiacon egyre nagyobb részesedést sikerül elérniük.

 

Az LG 2005-re kifejleszt egy merőben új megoldást, és piacra dobja az első 3G UMTS DMB mobiltelefonját. Ekkor az LG a mobilgyártók között a 4. legnagyobb.

 

Az LG ma is a 10. legnagyobb mobilgyártó vállalat kötött van, folyamatos figyelmet fordít a fejlesztésekre, újításokra. Lépést tart a többi, hozzá hasonló nagy mobilgyártó vállalattal.

 

Az LG a telefonok mellett kiemelkedik a televíziók, mosógépek és hűtőgépek területén is.

 

LG mobiltelefonok 

 

LG Prada

 Az első kapacitív kijelzős okostelefon. Az érintésvezéreltség 2007-ben még nem volt az operációs rendszer nélküli telefonok sajátja.

LG Prada

LG Optimus 2X

 Az LG készítette a világ első kétmagos processzorral felszerelt Androidos készülékét.

LG Optimus 2X

LG Optimus 7

 Az első Windows Phone 7 operációs rendszert futtató telefon. A Microsoft nagyon komoly előírásokat támasztott a partnereivel szemben, így gyakorlatilag semmit sem lehetett testre szabni a grafikus felhasználói felületen belül.

LG Optimus 7

LG G Flex

 A világ első hajlított kijelzős okostelefonja. Ez ennél a phabletre hajazó készüléknél jól is jött, mivel a hajlított design lehetővé tette, hogy átérjük a nagy kijelzőt egy kézzel is.

LG G Flex

 

Google Nexus 4 és 5

A Google számos márkával kötött házasságából készített Nexus mobilokat, a Nexus 4 és 5 pedig már az LG gyártósoráról jött le. Érdekesség, hogy mindkét telefonból kimaradt az FM rádió.

 

LG Nexus 5

LG Lucky G16

A világ egyik legolcsóbb okostelefonja, amit 2015-ben kezdtek értékesíteni alig 10 dollárért a Walmart üzletekben.

 

LG V10

A világ első dupla képernyős okostelefonja. A fő képernyő fölötti másodlagos képernyő gyakorlatilag állapotsorként funkcionál.

 

LG V 10